Antonia, o adolescentă de 17 ani din Argeș, s-a sinucis cu câteva zile înainte de majorat. Mesajul disperat al tatălui: „Te iubesc și te voi urma”

Antonia, o adolescentă de 17 ani din comuna Mărăcineni, județul Argeș, și-a pus capăt zilelor. Nimeni nu se aștepta să recurgă la un asemenea gest extrem, părinții sunt împietriți de durere și nu își pot explica ce s-a întâmplat cu fiica lor.

13 ian. 2023, 15:32
Antonia, o adolescentă de 17 ani din Argeș, s-a sinucis cu câteva zile înainte de majorat. Mesajul disperat al tatălui: „Te iubesc și te voi urma”

Antonia a fost găsită fără suflare, joi, în locuința sa din Mărăcineni. Părinții au trăit un adevărat șoc când au văzut în fața ochilor cea mai îngrozitoare imagine, fiica lor care zăcea fără viață într-un ștreang improvizat. Din păcate, nici măcar medicii nu au mai reușit să o salveze.

Adolescenta de 17 ani a recurs la gestul extrem cu doar câteva săptămâni înainte să-și serbeze majoratul. A renunțat la tot, inclusiv la marele ei vis, de a deveni medic, și i-a lăsat pe toți cunoscuții cu o durere imensă și cu întrebări la care nu vor mai afla vreodată răspunsul.

Tatăl Antoniei: „Te iubesc și te voi urma”

La scurt timp după ce și-a pierdut fiica, tatăl Antoniei a postat un mesaj tulburător pe rețelele sociale. Bărbatul și-a urlat durerea în fața prietenilor virtuali.

„Cu profundă durere sau nemărginită, infinită anunț că ÎNGERUL MEU, ANTONIA astăzi s-a stins. Te iubesc și te voi urma! Nu pot să cred că nu mai ești în viață, Antonia, sufletul meu. Antonia, copilașul meu, de ce ai ales să mergi atât de repede la Dumnezeu? Ne-ai sfâșiat toate speranțele. Ai spus că alegi medicina că este o meserie ce-ți place. Nu ai mai avut răbdare nici să sărbătorim pe 08.02.2023 majoratul tău. Acum, în loc să fie veselie… ai ales să mergi în cer. TE IUBESC INFINIT indiferent unde-ți va fi SUFLETUL.”, a scris tatăl Antoniei.

Antonia avea rezultate bune la învățătură și voia să dea la Medicină. Diriginta a leșinat când a aflat că și-a luat viața

Antonia era una dintre cele mai bune eleve de la școala la care învăța. Diriginta copilei ținea foarte mult la ea și, când a aflat ce s-a întâmplat, a leșinat. Era foarte silitoare, avea rezultate bune la învățătura și studia ca să dea admiterea la Medicină.

Toți colegii și profesorii sunt șocați și o descriu ca fiind o adolescentă isteață, educată și o bună prietenă. Miercuri, copila a lipsit de la școală, așa cum nu avea obiceiul să facă, și nimeni nu a înțeles de ce. Abia mai târziu au aflat, iar din acel moment timpul s-a oprit în loc pentru toți.

Cauzele sinuciderii sunt încă necunoscute, dar se crede că ar fi vorba despre o decepție în dragoste. Procurorii au început cercetările la liceu și au stat de vorbă cu mai mulți colegi de-ai fetei. Urmează să stabilească care e adevărul motiv al gestului său extrem.