Antonia, primele declaraţii despre sarcină: Din doi artişti poate o să iasă un cântăreţ mic

Dragostea dintre Alex Velea şi Antonia nu mai este un secret, mai ales de când cântăreaţa a anunţat că este însărcinată. Recent, frumoasa cântăreaţă a mărturisit că se simte bine şi aşteaptă să afle sexul copilului.

23 aug. 2014, 10:21
Antonia, primele declaraţii despre sarcină: Din doi artişti poate o să iasă un cântăreţ mic

„Vedem cu viitorul copil. Încă nu-i ştim sexul, să vedem dau o să fie fetiţă sau băiat. Din doi artişti poate o să iasa un cantaret mic. O sa fie in lumea asta, dar o sa il sustin in ce vrea el sa faca. Maya imi canta mereu, stie toate piesele. Ma gandeam sa ii fac o piesa, am mai vazut piese pentru copii. Nu prea am pofte. Burtica nu prea se vede, dar eu mă simt foarte bine. Sarcina asta e diferită de prima sarcină”, a povestit Antonia pentru Stirile Kanal D.

Alex Velea este în al nouălea cer de când a aflat că va deveni tătic.

„Sunt emotionat, iti dai seama, nici nu stiu cum o sa fie, sper sa fiu un tata bun si sa ma descurc sa aplic tot ce am invatat de la parintii mei. Îmi doresc sa fie sanatos. Ne-am dorit un copil foarte, foarte mult, nu mai contează ce o sa fie”, a mai spus cântăreţul.

Citeşte şi Antonia a vorbit în exclusivitate despre planurile de viitor cu Alex Velea

Deşi este însărcinată, Antonia merge în continuare la concerte. Săptămâna trecută, frumoasa cântăreaţă a urcat pe scenă la Mamaia şi a făcut show. Conştientă că sarcina îi va aduce câteva kilograme în plus, artista face eforturi să îşi menţină formele de invidiat.

Cei doi cântăreţi au o relaţie de aproape un an, dar nu au vrut să recunoască nimic, în ciuda numeroaselor zvonuri şi a faptului că au fost văzuţi împreună de mai multe ori. Antonia a fost căsătorită cu Vincenzo Castellano, cu care se află acum în plin proces de divorţ şi de obţinere a custodiei fetiţei lor, Maya Rosaria.

Citeşte şi: Antonia ar putea scăpa de procesul de divorţ. Iată ce CONDIŢII i-a pus Vincenzo Castellano