Antonia, prima reacţie despre OPERAŢIA SECRETĂ. „Sunt fată mare, ştiu de ce am făcut asta!”

Antonia a stîrnit valuri pe internet după ce a ajuns de urgență pe mâna medicilor. Fanii au aflat că vedeta ar avea grave probleme de sănătate, speculațiile fiind alimentate și de lipsa de reacție a cântăreţei, care nu a dorit să comenteze pe marginea acestui subiect. 

05 feb. 2020, 14:46
Antonia, prima reacţie despre OPERAŢIA SECRETĂ. „Sunt fată mare, ştiu de ce am făcut asta!”

Antonia s-a hotârât să dea cărțile pe față, enervată la culme de discuțiile apărute în jurul intervenției chirugicale la care a fost supusă recent. Într-un mesaj postat pe contul său de Instagram, cântăreața a făcut lumină în acest caz.

Antonia, reacţie scandaloasă după ce s-a operat în secret. Fanii, în stare de şoc!

„Bun, am primit multe mesaje de la voi, în legătură cu operaţia mea. Mulţi dintre voi aţi fost curioşi şi o parte dintre voi, chiar îngrijoraţi. Vreau să vă spun că sunt foarte bine. M-am operat la sâni!”, a scris Antonia.

ANTONIA A ÎNJURAT UN FAN şi a părăsit scena în timpul concertului. „Eşti un gherţoi!”

Artista şi-a îndemnat fanii să se gândească de două ori înainte de a-i trimite mesaje prin care să o critice pentru decizia de a apela la medicul estetician.

„Vă rog să nu-mi trimiteţi mesaje de genul: De ce? Nu aveai nevoie!, Aoleu, acum eşti nu ştiu cum, please! Sunt fată mare, ştiu de ce mi-am făcut operaţie. Mă simt foarte bine. Totul este în regulă, sunt foarte fericită! Aşa că, gata. Fără alte mesaje!”, a mai scris Antonia.