Antonia, sexy, în chiloţi şi cu sfârcurile la vedere. Şi au trecut doar 5 luni de când a născut FOTO

Au trecut cinci luni de când a devenit mamă pentru a treia oară, dar corpul ei arată ca și cum nu a fost niciodată însărcinată. Antonia, considerată una dintre cele mai frumoase femei din showbizul românesc, se poate lăuda cu un trup de gazelă.

07 mai 2017, 06:29

Alex Velea are o influență deosebită asupra iubitei sale și, mai ales, a felului în care arată, scrie click.ro. Împătimit al sportului și al mersului la sală, cântărețul a făcut-o și pe mama copiilor săi să îndrăgească această activitate, așa că bruneta s-a pus serios pe treabă.

Citeşte şi Antonia şi Alex Velea, împreună de SALĂ. Imagine de COLECŢIE cu cei doi FOTO

Mândră de ce a reușit să realizeze la cinci luni de când l-a născut pe Akim, cel de-al treilea copil al său, Antonia și-a arătat corpul în toată splendorarea, într-o imagine în care apare în bikini, cu sfârcurile străpungându-i maioul.

„Principala mea motivație pentru a fi în formă este bărbatul meu. De asemenea, cealaltă este că am trei copii și sunt încă în stare să arăt bine. Trebuie să recunosc că cea de-a treia mea sarcină m-a făcut un pic leneșă, dar faptul că trăiesc cu o persoană dedicată fitness-ului nu mi-a lăsat nicio scuză. Unii dintre voi or să spună că această poză este vulgară, dar o să folosesc asta drept ceva motivant. «Asta sunt eu după cinci luni de când am născut!» Sunt pe drumul meu, iar Alex o să mă ajute să ajung acolo unde vreau să fiu. Îți mulțumesc pentru motivație, dragule! Și tu poți să faci asta!”, a scris vedeta, fostă concurentă la „Uite cine dansează”.

Citeşte şi Mama Antoniei, reacţie uluitoare când a aflat că fiica ei este din nou însărcinată

În doar o oră, imaginea super sexy a atras un număr record de apecieri, peste 10.000, alături de comentarii laudative cu privire la corpul solistei, dar și la atitudinea sa.