Antonia, terorizată! Artista a izbucnit: „M-aţi spamat! Este foarte penibil!”

Antonia a postat un filmuleţ pe internet prin care a surprins pe toată lumea, vedeta adresându-se celor care îi apreciază cariera.

05 mart. 2020, 14:22
Antonia, terorizată! Artista a izbucnit: „M-aţi spamat! Este foarte penibil!”

Antonia se bucură de un succes imens din punct de vedere profesional, reuşind să umple săli întregi de spectacol cu energia ei pozitivă. Cât despre viaţa sentimentală, focoasa brunetă se iubeşte cu Alex Velea, trăind o poveste ca-n basme.

Antonia şi Alex Velea, ipostază incendiară în aşternuturi. Imaginea XXX scăpată de cei doi pe internet FOTO

Cântăreaţa este foarte activă pe reţelele de socializare, mai ales pe contul de Instagram, acolo unde îşi ţine fanii la curent cu tot ceea ce face. Deranjată de faptul că lumea acuză alte nume mari de la noi din ţară de faptul că folosesc acelaşi filtru ca şi ea, Antonia a reacşionat dur!

„Vă rog eu, nu-mi mai trimiteţi mesaje! M-aţi spamat, m-aţi terorizat în legătură cu subiectul ăsta. Este foarte, foarte penibil! Suntem liberi să folosim toţi acelaşi filtru!”, a scris Antonia.

Dezamăgită de „prieteni”

Antonia a mai scris, recent, că oamenii din zilele noastre nu mai știu ce înseamnă o prietenie adevărată și că se prefac, doar pentru a obține ceea ce vor.

Alex Velea a dezvăluit cum face amor cu Antonia. Ce se întâmplă în patul celor doi

„Prieteni la mișto doar! Ne prefacem. De câte ori îmi spun să nu mai încerc să forțez o prietenie, de câte ori îmi spun să încetez să caut eu lumea, ei nu mă caută deloc. Este clar că oamenii respectivi nu te consideră „prieten”. Trebuie să accept odată că au chimie mai bună cu alți oameni!”, a scris Antonia.