Antonia, MESAJ pentru fostul soţ: „Luptându-ne aşa, vom pierde amandoi şi o vom face nefericită pe Maya”

La câteva ore după ce a anunţat că este însărcinată şi că ea şi Alex Velea vor deveni părinţi, Antonia a postat pe contul de Facebook un mesaj prin care îi cere fostului soţ, Vincenzo, să pună capăt conflictului dintre noi de dragul dragostei pe care şi-au purtat-o şi a fetiţei lor, Maya.

RomaniaTV.net
25 iul. 2014, 16:53
Antonia, MESAJ pentru fostul soţ: „Luptându-ne aşa, vom pierde amandoi şi o vom face nefericită pe Maya”

„Vincezo, am decis sa-ti scriu public pentru ca imi doresc din tot sufletul sa punem capat conflictului dintre noi.
Tu stii bine cat de mult ne-am iubit asa cum stii si motivele despartirii noastre. De ce trebuie sa ne expunem public viata? De ce sa distrugem momentele frumoase pe care le-am trait impreuna? Amandoi am gresit, iar viata a facut in asa fel incat sa ne despartim poate pentru ca eram prea tineri, poate pentru ca nu am stiut cum sa gestionam cum trebuie momentele mai dificile care apar in orice casnicie. Dar acum cand am ajuns la finalul relatiei noastre, de ce sa transformam tot ce a fost atat de frumos si special intre noi in noroi si ura? Daca am fi intelepti, am transforma relatia noastra intr-o prietenie frumoasa care ar fi benefica pentru noi si pentru fiica noastra pe care o iubim atat de mult amandoi. Tu stii la fel ca si mine ca Maya s-a nascut din multa, multa dragoste. Ca ea are nevoie de amandoi ca sa creasca frumos, iar lupta noastra nu-i face bine”, a scris Antonia.

Cântăreaţa îi cere fostului soţ să nu le mai permită părinţilor, prietenilor şi avocaţilor să acţioneze în numele lor pentru că „din lupta noastra castiga toti, mai putin noi si copilul nostru”.

„Vincezo, viata pe care o traim ne apartine, nu este a parintilor nostri, a prietenilor, a avocatilor, sau a presei. Din lupta noastra castiga toti, mai putin noi si copilul nostru. Apelez la intelepciunea ta si la toate adevarurile pe care le stim numai noi ca sa incheiem totul in buna intelegere fara sa mai fim influentati de oameni care nu au trait in locul nostru, iar acum isi permit sa minta si sa denatureze adevarul. Luptandu-ne asa, vom pierde amandoi si o vom face nefericita pe iubita noastra Maya. Tu stii de ce nu ne-am inteles inca si mai stii si adevarul pe care NUMAI NOI il stim. Hai sa ne intelegem si sa nu mai lasam pe nimeni sa ne dicteze sau sa ne controleze viata. Mai ales pentru ca avem si responsabilitatea minunatei noastre Maya. Te rog deci, fii intelept si hai sa rezolvam totul amiabil pentru noi, pentru trecutul nostru si mai ales pentru fetita noastra”, a mai scris Antonia.

Antonia şi Vincenzo Castellano se luptă, în prezent, în instanţă, pentru custodia fiicei lor, Maya. Cea mică locuieşte acum cu bunicii ei din partea tatălui, în Italia. Familia lui Vincenzo o acuză pe Antonia că nu-şi face timp s-o viziteze pe fiica sa, iar de cealaltă parte, cântăreaţa se plânge că rudele lui Vincenzo nu-i permit s-o ia pe cea mică şi s-o aducă în România cu ea.


loading...