Antonie Solomon, tentat de la o carieră de parlamentar

Unul dintre marii perdanţi ai alegerilor locale este Antonie Solomon, cel care a fost timp de opt ani primarul Craiovei şi trei ani a deţinut funcţia de viceprimar în acest oraş. Într-o intervenţie telefonică la România TV, Antonie Solomon a recunoscut că ar fi tentat de o carieră de parlamentar, dar este condiţionat de soţie.

RomaniaTV.net
11 iun. 2012, 17:24
Antonie Solomon, tentat de la o carieră de parlamentar

Susţinut de UNPR, Solomon a fost învins de candidatul USL, Lia Olguţa Vasilescu, şi pune înfrângerea pe seama fragilităţii partidului său.

Din păcate, lângă mine n-au fost cei care puteau să mă ajute. Au fost foarte mulţi tineri, cu un entuziasm extraordinar, dar asta nu-i de ajuns. Pe votul acesta politic, USL în toată ţara, mi-a fost greu să pot să fac faţă, chiar dacă în Craiova aveam o cotă de simpatie extraordinară„, a declarat Antonie Solomon la România TV.

În condiţiile în care a pierdut alegerile locale, lui Antonie Solomon i-a rămas şansa de a deveni membru al Parlamentului României la alegerile parlamentare din toamnă.

Dacă voi candida la alegerile parlamentare depinde de nevastă-mea în primul rând. De familie, de copii„, a mai spus Solomon, care crede că totuşi ar avea şanse. „Când ai 41% şi ai 27% voturi pentru UNPR în Craiova, fief al PSD-ului şi al PNL-ului, eu zic că trebuie să încerc, de ce nu? Vă daţi seama că eu am fost la foarte puţine procente să fiu singur împotriva tuturor„.