Antonio Conceicao, negocieri cu Becali pentru a prelua FCSB

Tehnicianul portughez Antonio Conceicao a sosit marţi după-amiază la Bucureşti, unde urmează să se întâlnească cu finanţatorul echipei FCSB, Gigi Becali, pentru a negocia preluarea funcţiei de antrenor principal, lăsată liberă după demisia lui Bogdan Andone.

06 aug. 2019, 13:01
Antonio Conceicao, negocieri cu Becali pentru a prelua FCSB

Conceicao nu a dorit să facă declaraţii, afirmând că este dispus să vorbească doar dacă negocierile vor fi finalizate cu succes şi va fi prezentat în noua postură.

În vârstă de 57 de ani, Antonio Conceicao a antrenat la începutul carierei mai multe echipe din Portugalia, precum Estrela Amadora, Vitoria Setubal, sau Belenenses. În România a fost antrenor principal la CFR Cluj, de trei ori, şi FC Braşov şi Astra Giurgiu.

Gigi Becali confirmă negocierile cu Conceicao îl atacă dur pe arbitrul Kovacs şi anunţă vânzarea lui Bălaşa

Tehnicianul Bogdan Andone şi-a anunţat demisia din funcţia de antrenor al echipei de fotbal FCSB, după ce vicecampioana a pierdut cu 2-3 meciul cu Alaşkert, joi seara, la Giurgiu, dar s-a calificat în turul al treilea preliminar al Europa League.

În vârstă de 44 de ani, Bogdan Andone fusese instalat la 4 iunie în funcţia de antrenor principal al formaţiei FCSB. El l-a înlocuit pe tehnicianul Mihai Teja, cel căruia i-a fost secund din ianuarie până în iunie la gruparea roş-albastră.