Antrenament pentru retur. Suporterii şi-au dat din nou întâlnire în Piaţă

Suporterii echipelor de fotbal se vor strânge sâmbătă, la ora 17.00, în Piaţa Universităţii, pentru o nouă serie de proteste.

RomaniaTV.net
09 feb. 2012, 12:53
Antrenament pentru retur. Suporterii şi-au dat din nou întâlnire în Piaţă

Guvernul Boc a picat, protestele din Piaţa Universităţii continuă. Suporterii echipelor de fotbal, ale căror revendicări vizau în mod special Legea 4, privind combaterea violenţei în sport, şi-au dat o nouă întâlnire în Piaţa Universităţii, pentru ziua de sâmbătă. Faţă de protestele anterioare, ei subliniază că nu e suficient ieşitul în stradă. Iată comunicatul dat publicităţii de Federaţia Suporterilor Români: „Români liberi. E timpul să vă organizaţi. Ziua de 11 se apropie şi doar ieşitul în stradă nu va schimba nimic. Trebuie în primul rând să ştiţi de ce ieşiţi. Şi trebuie să ştiţi ce vreţi să schimbaţi. Şi nu în ultimul, rând trebuie să ştiţi cu ce vreţi să schimbaţi.

Pregatiţi-vă cu pancarte, mesaje şi băuturi calde. Pregatiţi-vă să înfruntaţi frigul, represaliile şi prostia din jurul vostru. Pregatiţi-vă să vă schimbaţi soarta. Dar cel mai important pregatiţi-vă să nu vă lăsaţi intimidaţi, dezamăgiţi sau descurajaţi. S-ar putea să nu schimbaţi totul din prima zi. S-ar putea să nu fiţi atât de mulţi câţi aţi sperat. Dar în orice clipă în care simţiţi deznădejdea, gândiţi-vă la cele câteva zeci de persoane care au stat la universitate în ultima săptămână. Ore întregi la temperaturi de -20 grade, zile întregi în care nici măcar televiziunile nu le mai dădeau atenţie, zile întregi în care o mână de oameni au strigat pentru o ţară.

Acum e rândul vostru. Închideţi televizoarele, deconectaţi-vă de la marile trusturi din mass-media, sincronizaţi-vă conturile de twitter, facebook şi google+ şi fiţi voi cei care spun adevărul despre proteste. Nu vă lăsaţi influenţati de huligani(jandarmi civili), nu plecaţi urechea la cei care vor să va instige(civili plătiţi să dezbine). Violenţa e arma asupritorului. Arma voastră e vocea, iar armata sunteţi voi.

Nu vă fie frică de jandarmi, ei au fost creaţi ca să asuprească,dar omul inteligent mereu o să fie cu un pas înaintea asupritorului, sunteţi oameni liberi într-o ţară libera de pe o planetă liberă. Aveţi dreptul ăsta. Ieşiţi şi faceţi-vă auzită părerea. Împreună suntem puternici.

Vrem o Românie a Românilor!

PS: Suporterii din Bucureşti şi oraşele din apropiere şi-au anuntat prezenţa la acest miting de sâmbătă 11 februarie 2012, orele 17.