Antrenamentul uşor de vară care te scapă de kilogramele în plus

Cu doar şase exerciţii uşoare, numai bune de făcut afară, sub soare, slăbeşti, te tonifiezi şi faci furori pe plajă.

27 aug. 2014, 06:36
Antrenamentul uşor de vară care te scapă de kilogramele în plus

Pentru cele mai multe dintre noi, a face sport este o corvoadă: transpiraţia abundentă, gâfâiala, faţa descompusă din cauza efortului, machiajul compromis… Dar ce nu face o fată pentru a obţine un corp perfect tonifiat?!
 
Totuşi, există şi alte tipuri de antrenament la fel de eficiente ca şi cele cardio ȋn a sculpta un trup perfect, unele care nu presupun transpiraţie şi obraji roşii.

5 beneficii ale indoor cycling-ului

Am creat un antrenament uşor pentru tine, care presupune şase exerciţii pe care le poţi face la tine ȋn sufragerie, pe podea, sau ȋn parc, ȋn apropierea unei bănci. Repetă acest antrenament de trei ori pe săptămână şi combină-l cu marş forţat ȋn alte două zile dacă vrei să slăbeşti.

Ȋntinde!

Pentru şolduri mici

Target: fuste mulate

Stai cu picioarele depărtate, fandează cu dreptul şi ȋntinde braţul stâng către dreapta, peste cap. Ȋntinde bine şoldul şi partea lateral stângă a şoldului, apoi revino ȋn poziţia de start şi schimbă partea. Repetă de 15 ori pe fiecare parte.

Citeşte şi GHID de exerciţii şi alimentaţie: Cum să ai un abdomen plat

Abdomene ȋn mişcare

Pentru abdomen plat

Target: rochii mulate

Stai cu spatele pe o saltea de sport, pune mâinile la ceafă, ridică simultan trunchiul şi picioarele de la sol şi execută mişcarea braţ-picior opus – de exemplu, cotul stâng să se apropie cât mai mult de pulpa dreaptă şi invers. Fă exerciţiul de 10 ori, apoi schimbă partea.

Vezi antrenament usor, de vara, pe cosmopolitan.ro.