GHID de exerciţii şi alimentaţie: Cum să ai un abdomen plat

Iată câteva sfaturi şi exerciţii care te ajută să scapi, într-un timp scurt, de burtă şi să obţii un abdomen plat.

15 aug. 2014, 15:53
GHID de exerciţii şi alimentaţie: Cum să ai un abdomen plat

1. Începeţi fiecare dimineaţă cu 100 de sărituri cu coarda. Spre sfârşitul săptămânii, puteţi să măriţi numărul până la 130, 150 de repetări. Încercaţi să faceţi exerciţiile înainte de micul dejun, pentru că arderile sunt mai mari, scrie eva.ro.

2. Luni, marţi şi miercuri, după săriturile cu coarda, faceţi exerciţiile izometrice. Aveţi nevoie de o saltea. Vă aşezaţi cu faţa în jos, sprijinindu-vă pe antrebraţe şi pe vârfurile picioarelor. Ridicaţi-vă până ajungeţi să staţi paralele cu solul şi rămâneţi în această poziţie timp de 45 de secunde. Dacă reuşiţi un minut, este excelent! Repetaţi de cinci ori.

Citeşte şi Ce exerciţii pentru fese fac modelele braziliene

3. Micul dejun trebuie să fie unul proteic. Seara, în trei zile diferite din săptămână, puteţi să ieşiţi la o tură cu bicicleta.

4. În alte trei seri diferite încercaţi să ajungeţi la sală. Combinaţi tipurile de antrenament şi axaţi-vă pe cele care implică sărituri. Conform cercetătorilor de la Nasa, săriturile sunt cele mai bune exerciţii inventate vreodată de oameni. Ele acţionează direct asupra abdomenului.

5. În următoarele patru dimineţi rămase din săptămână alergaţi în parc. Nu trebuie să exageraţi şi nu vă alegeţi distanţe mari. E suficient să ieşiţi jumătate de oră şi să alergaţi cât puteţi de mult.

Citeşte şi Scapă DEFINITIV de grăsimea de pe burtă. Iată 8 metode simple şi eficiente