Antrenor de fotbal feminin acuzat de abuzuri sexuale asupra jucătoarelor sale, majoritatea MINORE

Un antrenor de fotbal feminin în cinci din Spania a fost acuzat de abuzuri sexuale asupra a şapte jucătoare, el fiind arestat la periferia Madridului, a anunţat joi poliţia spaniolă.

21 nov. 2013, 19:41
Antrenor de fotbal feminin acuzat de abuzuri sexuale asupra jucătoarelor sale, majoritatea MINORE

Un bărbat de 38 de ani, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, este acuzat că a abuzat sexual de şapte dintre jucătoarele sale în timpul şedinţelor de masaj, potrivit Agerpres.

Citeşte şi Consultaţii „XXX”: Ce le făcea pacientelor sale un medic de familie când ajungeau în cabinetul lui

Acuzatul ”a profitat de statutul său de antrenor şi de presupusele sale cunoştinţe în arta masajului pentru a comite abuzurile sexuale”, a declarat poliţia.

Victimele erau aproape toate minore în timpul faptelor (între 12 şi 17 ani) şi doar una avea 18 ani.

Probabil că există un număr mult mai mare de jucătoare care au fost supuse la abuzuri sexuale din partea antrenorului„, au adăugat forţele de ordine.

Citeşte şi ŞOCANT: O tânără de 16 ani a fost VIOLATĂ de 90 de bărbaţi în două zile

Arestarea acuzatului se datorează anchetei care a început în luna noiembrie, după ce victimele au depus plângeri, faptele petrecându-se în luna iulie. Bărbatul, care exersa funcţia de antrenor de 18 ani în regiunea Madrid şi care a antrenat chiar şi echipe A de fotbal feminin în cinci madrilene Under 18 şi Under 21, este în continuare încarcerat.