Antrenor demis după un nou eşec. Antrenorul echipei secunde îi va lua locul

Julen Lopetegui ar putea fi demis azi de la Real Madrid şi înlocuit cu argentinianul Santiago Solari, antrenorul echipei secunde, scrie L'Equipe.

RomaniaTV.net
22 oct. 2018, 11:06
Antrenor demis după un nou eşec. Antrenorul echipei secunde îi va lua locul

Francezii scriu că întrebarea nu este dacă va fi demis Lopetegui, ci când. Potrivit sursei citate, în cadrul conducerii clubului madrilen sunt două opinii.

O parte dintre consilierii preşedintelui Florentino Perez îl sfătuiesc pe acesta să-l demită azi pe antrenor şi să-l numească pe Solari, pentru a se evita un posibil rezultat ruşinos, marţi, în meciul de acasă cu Viktoria Plzen, din UEFA Champions League. Un eşec cu Plzen era de neconceput la tragerea la sorţi a fazei grupelor, dar nu mai pare imposibil după ce Real Madrid a fost învinsă de echipe modeste, ca Alaves şi Levante.

Potrivit celorlalţi consilieri, Lopetegui ar trebui înlocuit după El Clasico de duminică.

Înfrângerea cu Levante de sâmbătă, scor 1-2, suferită pe teren propriu, a scos campioana Europei de pe locurile care asigură participarea sezonul viitor în cupele continentale.

După nouă etape, Real Madrid ocupă locul 7, cu 14 puncte, la un punct de locul 6, ultimul „european”, ocupat de Valladolid. Totuşi, distanţa de patru puncte faţă de liderul FC Barcelona nu este una insurmontabilă.