Un antrenor din Liga 1 şi-a dat demisia în plină pandemie de coronavirus. Corneliu Papură a plecat de la Universitatea Craiova

Contractul antrenorului Corneliu Papură cu CS Univeristatea Craiova a fost reziliat, clubul precizând că negociază cu un alt tehnician peluarea echipei. Patronul CS Universitatea Craiova, Mihai Rotaru, a declarat, joi, că antrenorul Corneliu Papură nu a fost dat afară, ci a demisionat.

07 mai 2020, 06:35
Un antrenor din Liga 1 şi-a dat demisia în plină pandemie de coronavirus. Corneliu Papură a plecat de la Universitatea Craiova

„În urmă cu aproape o săptămână, clubul Universitatea Craiova a încheiat în mod amiabil relaţiile contractuale cu antrenorul principal Corneliu Papură. Pentru a nu perturba activitatea clubului, am preferat să ţinem această informaţie confidenţială.

În acest moment suntem în procedura pentru desemnarea unui nou antrenor principal şi sperăm că vom lua cea mai bună decizie. Pentru a evita eventualele speculaţii din partea presei, facem precizarea că modul nostru de lucru nu presupune negocierea cu mai mulţi antrenori în acelaşi timp„, a anunţat clubul Universitatea Craiova, într-un comunicat oficial.

Domnul Papură şi-a dat demisia, noi am fost extrem de şocaţi, foarte trişti, foarte supăraţi, nu am luat în calcul această variantă. Din păcate s-a întâmplat. Nu schimbă nimeni antrenorul în plină epidemie şi pe ultimele opt etape, la sfârşitul drumului. Nu ne-a trecut prin cap să-l schimbăm pe Corneliu Papură„, a spus şi patronul echipei, Mihai Rotaru.

Corneliu Papură, 46 de ani, a condus Craiova ca antrenor principal de două ori, prima dată duă demiterea antrenorului italian Devis Mangia, în aprilie 2019, şi a doua oară, după plecarea lui Victor Piţurcă în luna ianuarie. El a mai fost antrenorul echipei a doua a CSU Craiova şi secundul lui Victor Piţurcă.


loading...
Partenerii noștri