Antrenor din Premier League, atacat de CÂINI în România. Aventurile INCREDIBILE ale unui englez, în Carpaţi

Leicester City a promovat în prima ligă engleză după o pauză de zece ani, iar artizanul acestui succes este antrenorul Nigel Pearson. Pasionat de călătorii, el a fost recent în România, la munte, unde a avut parte de o experienţă halucinată, fiind atacat de o haită de câini.

25 apr. 2014, 11:17
Antrenor din Premier League, atacat de CÂINI în România. Aventurile INCREDIBILE ale unui englez, în Carpaţi

Leicester City şi-a asigurat deja promovarea în sezonul viitor al Premier League, iar antrenorul său, Nigel Pearson şi-a permis o scurtă vacanţă în România, el fiind un pasionat al călătoriilor montane şi admirator al peisajului Europei de Est. Numai că experienţa din ţara noastră va fi una de neuitat. Potrivit digisport.ro, Pearson a făcut o drumeţie munții Carpați, însă s-a hazardat și a ajuns în mijlocul unei haite care păzeau oile unui cioban, iar trei dintre câini au sărit la el.

Citeşte şi Un nou caz ŞOCHEAZĂ România. Un turist suedez a fost muşcat de un câine

Pearson a avut noroc să îi poată lovi cu un par improvizat, cules de pe jos, astfel că a rezistat atacului inițial și, după ce a păcălit animalele s-a putut ascunde în tufele de urzici din apropiere. Având nasul foarte sensibil la această plantă, câinii nu au mai putut repera mirosul englezului în tufe, astfel că Pearson a rămas nemișcat în acel loc. Crezând că a scăpat, el a ieșit la lumină după aproximativ zece minute, dar haita a stat la pândă și l-a atacat din nou. Antrenorul a folosit din nou bățul care l-a salvat prima dată și, lipit de un copac, s-a apărat de câini înțepându-i în ochi cu lemnul devenit armă.

Câinii au renunțat în cele din urmă, astfel că englezul și-a putut continua liniştit vacanța în România. El şi-a povetsit păţania într-un interviu acordat pentru Daily Telegraph, dar episodul nu l-a lecuit de aventuri montane. „Îmi place să evadez în natură, este relaxarea mea„, a spus el.

Vezi şi Doi turişti, atacaţi de un elan în timp ce se plimbau cu snowmobilul VIDEO

Fost fotbalist la Sheffield Wednesday, Nigel Pearson a jucat pe postul de fundaș central și a cucerit Cupa Ligii în 1991.