Antrenorul lui CSM Bucureşti: Am jucat ca nişte nebuni. Să câştigi Liga Campionilor la Budapesta e extraordinar

CSM București este noua campioană a Europei, după ce a câştigat finala Ligii Campionilor, jucată împotriva lui Gyor, scor 29-26, după executarea loviturilor de la 7 metri.

08 mai 2016, 18:35
Antrenorul lui CSM Bucureşti: Am jucat ca nişte nebuni. Să câştigi Liga Campionilor la Budapesta e extraordinar

Kim Rasmussen, antrenorul fetelor de la CSM, spune că s-a simțit campion încă din prelungiri, deși bucureștencele nu făceau un joc prea bun.

Citeşte şi CSM Bucureşti a câştigat Liga Campionilor. Finala cu Gyor a fost dramatică, decisă la 7 metri

Sunt relaxat. Mă bucur de acest moment. În prelungiri deja eram învingători și de aceea am ales să mă relaxez. Asta le-am transmis și fetelor. Le-am spus fetelor să se bucure de acest moment încă din prelungiri. Dacă vreodată voi uita acest moment, această medalie îmi va aminti pentru că e foarte grea. Să câștigi aici la Budapesta e extraordinar, am jucat ca niște nebuni.

Citeşte şi CSM Bucureşti, încă două distincţii în Liga Campionilor: cea mai bună jucătoare şi cea mai bună marcatoare

Fanii maghiari au fost fantastici, dar și ai noștri au fost la fel. A fost un sezon extraordinar și cu naționala Poloniei și cu CSM-ul. Probabil nu voi putea dormi toată noaptea. N-am învățat foarte multe după acest meci, partidele sunt cam la fel. Eu încerc în anumite momente să le ajut pe fete„, a spus Kim Rasmussen la Dolcesport.