Antrenorul lui Klaus Iohannis intervine în scandalul Ilie Năstase – Simona Halep

Marius Vecerdea, preşedintele Tenis Club Pamira şi director al Sibiu Open, dar şi antrenor personal al lui Klaus Iohannis, a vorbit despre scandalul dintre Ilie Năstase şi Simona Halep, izbucnit după ce sportiva a decis să nu joace pentru România în Fed Cup.

07 apr. 2015, 13:48
Antrenorul lui Klaus Iohannis intervine în scandalul Ilie Năstase – Simona Halep

„Am citit cu tristete comentariile despre decizia Simonei Halep de a nu juca pentru Romania in Cupa Federatiei si optiunea de a respecta obligatiile contractuale ale unui sponsor la turneul din Stuttgart. Am obervat un adevarat val de ganduri si actiuni negative, de acuze, de judecati, de atitudini care nu au cum sa conduca societatea romaneasca spre dezvoltare.

Am spus tristete pentru ca vad astfel de atitudini generate de un sistem creat parca intentionat pentru a ne invrajbi, pentru a ne dezbina, pentru a ne pierde identitatea, un sistem care ne-a saracit, atat material prin furt si coruptie dar si spiritual printr-o educatie care nu promoveaza valori benefice societatii, dar mai ales prin promovarea unui circ mediatic pe care il injecteaza zi de zi, ca pe un drog pe care noi toti il acceptam si il cerem ca orice dependenta”, a declarat Marius Vecerdea.

Citind cu atentie continutul mesajelor generate de o simpla decizie a Simonei Halep am observat multe acuze sau judecati:

„Este inacceptabil sa refuzi sa joci pentru Romania”

„Este inacceptabil sa joace pentru bani la Stuttgart in detrimentul Romaniei”

„Ca Ilie Nastase a primit o casa de la Stat sa joace pentru Romania”

„Ca Statul roman nu a ajutat-o pe Simona”

„Ca Simona nu este creatia Statului roman”

„Se fac sondaje pro si contra Simonei. Se cer dezbateri nationale”

„Se declara razboaie: “Razboiul Ilie Nastase-Simona Halep” la Pro TV”

SI ABIA AU TRECUT CATEVA ORE. IMI ESTE TEAMA DE CE O SA URMEZE!”, a mai spus Marius Vecerdea.

Acesta face un apel la intelegere: „Simona Halep are nevoie de Romania, asa cum Romania are nevoie de Simona Halep. Este nevoie sa iertam trecutul, sa nu mai judecam, sa nu mai acuzam. Sa facem ceva acum pentru viitor. Simona are nevoie de sprijin intr-un mod mult mai consistent pentru ca ea sa poata face fata atator presiuni, pentru ca ea sa ne poata da inapoi. SI VA DA, CEL MAI PROBABIL, NECONDITIONAT”.