Antrenorul Simonei Halep rupe tăcerea despre relaţia cu sportiva: „A fost dificil din punct de vedere mental”

Antrenorul Simonei Halep rupe tăcerea după ce sportiva a divorţat la notar de soţul ei, Toni Iuruc. Cei doi au fost căsătoriţi mai puţin de un an şi nimeni nu se aştepta ca mariajul lor să se încheie atât de repede.

13 sept. 2022, 09:04
Antrenorul Simonei Halep rupe tăcerea despre relaţia cu sportiva: „A fost dificil din punct de vedere mental”
Antrenorul Simonei Halep rupe tăcerea despre relaţia cu sportiva

Antrenorul Simonei Halep rupe tăcerea despre relația sa de colaborare cu tenismena. Eliminată în primul tur la US Open, Halep a divorțat zilele trecute de Toni Iuruc, suferind apoi o intervenție chirurgicală la nas.

Citeşte şi: Cât a plătit Simona Halep pentru operaţia estetică de la nas. Ce presupune metoda inovatoare la care a apelat fostul nr. 1 WTA

Antrenorul Simonei Halep rupe tăcerea despre relaţia cu sportiva

Aflat în Franța, Patrick Mouratoglou a făcut precizări privind problemele pe care le-a întâmpinat tenismena sub comanda sa, începând din luna aprilie. „Cred că a fost complet epuizată, fizic, dar mai mult mental. Am început să lucrăm împreună în aprilie și s-au instalat multe schimbări. Nu mi-aș fi dorit să se întâmple majoritatea dintre ele. Este alegerea ei. Dar ea a făcut multe schimbări, pentru că asta este personalitatea ei. Simona e foarte generoasă în eforturi și dă sută la sută tot timpul.

Ea a muncit mult mai mult decât oricând. Nu știu cum era înainte, dar din ce am auzit de la ea și de la antrenorul ei de fitness, a muncit foarte, foarte, foarte mult alături de mine. Ea a decis să meargă cu mine sută la sută și pentru că a vrut să aibă în echipă oameni care lucrează cu mine, deci multe schimbări.

Atacul de panică de la Roland Garros a fost pentru că a vrut să facă totul prea bine și a dus prea mult stres pentru a face față. Dar acesta a fost primul semnal că a fost dificil din punct de vedere mental. Apoi s-a descurcat bine. A jucat o mulțime de turnee pentru că trebuia să joace, trebuia să o facă pentru a avea meciuri în picioare.

Nu am schimbat modul în care joacă, dar am făcut câteva ajustări, așa că este ceva nou. Știam unde vrem să mergem, dar ne adaptăm la situație în fiecare etapă, iar asta a fost corect să facem în acel moment. Bineînțeles că, din cauza asta, în semifinalele de la Wimbledon, ea era foarte epuizată din punct de vedere emoțional„, a spus Mouratoglou pentru I News, conform Eurosport.