Ce relaţie există, de fapt, între Simona Halep şi antrenorul Patrick Mouratoglou. Cinci aspecte care alimentează speculaţia că apropierea dintre ei ar fi dus la divorţul Simonei

Vestea că Simona Halep şi Toni Iuruc divorţează cu două luni înainte de petrecerea de nuntă a luat prin surprindere pe toată lumea. Dar asta nu a fost tot, căci astfel au fost alimentate şi speculaţiile potrivit cărora Simona ar avea o relaţie mai mult decât profesională cu antrenorul Patrick Mouratoglou.

12 sept. 2022, 12:19

În luna aprilie a acestui an, Patrick Mouratoglou a încheiat colaborarea cu Serena William și a devenit antrenorul Simonei Halep. Mouratoglou îi este alături Simonei la fiecare meci, dar și la interviuri, cu toate că regulamentul, strict, punctual și de o exigență neîntâlnită la turneele de tenis, nu îi permite prezența. Sportiva a declarat în repetate rânduri că se bucură de sprijinul necondiţionat al antrenorului și se simte onorată să îl aibă alături de ea.

El îmi dă timp. Are răbdare. El mă sprijină în tot ceea ce fac. Încearcă să mă înțeleagă pentru că cred că acesta este principalul lucru pe care îl vreau de la un antrenor, să mă înțeleagă, pentru că sunt destul de dificilă de cele mai multe ori. Da, se descurcă grozav la asta”, declara Simona, potrivit prosport.ro.

În timpul unui meci, Mouratoglou a vorbit cu emoţie depre privilegiul de a fi antrenorul Simonei.

Citeste si Ion Ţiriac critică neasumarea Simonei Halep în privinţa divorţului: „O persoană publică are datoria să împartă din toate punctele de vedere, nu numai binele, ci şi treburile care nu-i convin”

Am trăit emoții incredibile fiind pe teren cu ea. M-am gândit: ‘wow, nu am terminat deloc cu asta. Și i-am spus: ‘mulțumesc, pentru că datorită ție iubesc din nou meseria pe care o iubesc așa mult, și credeam că n-o mai iubesc. Mi-am zis: ‘imaginează-ți că toată lumea ar vrea să lucreze cu tine, pe cine alegi? Și mereu mă întorceam la ea. Și mi-a fost clar‘”, declara Mouratoglou recent.

Mai multe poze cu Simona şi Mouratoglou în ipostaze care denotă o anumită apropiere, aici.

Cinci aspecte care alimentează speculaţia că între cei doi ar fi mai mult decât o relaţie profesională

Publicaţia ProSport a inventariat aspectele care alimentează speculaţia că relaţia dintre Simona şi antrenor s-ar extinde şi dincolo de terenul de tenis.

1. Toni Iuruc nu a fost prezent la niciun turneu de când Simona Halep a semnat contractul cu Patrick Mouratoglou adică din 7 aprilie 2022;

2. Concesia făcută la Roland Garros, unde părinții Simonei, fratele ei cu familia (soție, fiica Tania) și alte opt rude de machidoni (aduși de tatăl Simonei), a fost un dezastru: Halep a pierdut în turul 2 în fața unei chinezoaice mediocre. Imediat, Mouratoglou a postat un mesaj pe reţelele de socializare în care îşi asuma toatî vina eşecului. În același timp, surprinzător, Simona Halep i-a luat apărarea antrenorului și a concediat-o pe Virginia Ruzici;

3. Tot atunci, Simona Halep a semnat un contract de management cu o suedeză, Nina Wennerstrom, cea mai bună colaboratoare a lui Mouratoglou (fostă jucătoare de tenis, Wennerstrom este cea mai influentă femeie din sportul scandinav);

4. Chiar dacă Simona Halep s-a antrenat în mai multe etape la academia lui Mouratoglou de pe Coasta de Azur, Toni Iuruc nu a fost niciodată cu soţia lui în acele stagii de pregătire;

5. Simona Halep a plecat în Statele Unite la începutul lunii august fără Toni Iuruc: acesta a „zburat” la New York pentru câteva zile înainte de US Open și numai după ce Simona Halep a abandonat la Cincinnati (la două zile după ce cucerise titlul la Toronto). Sursele ProSport dezvăluie faptul că, la New York, unde Simona și Toni s-au întâlnit înainte ca ea să intre în concurs la US Open, cei doi au avut câteva discuții aprinse.

Citeste si De ce au divorţat, de fapt, Simona Halep şi Toni Iuruc. Prietenii afaceristului fac dezvăluiri: „I-a cerut să aleagă între tenis și el!”