Antrenorul Turciei: Am studiat România în detaliu. Are o apărare foarte bună

Selecţionerul naţionalei Turciei, Abdullah Avci, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că meciul cu România din preliminariile Cupei Mondiale din 2014 va fi foarte dificil, deoarece "tricolorii" formează o echipă disciplinată tactic şi care încearcă să fie cât mai eficientă.

RomaniaTV.net
10 oct. 2012, 11:39
Antrenorul Turciei: Am studiat România în detaliu. Are o apărare foarte bună

Urmează un meci foarte important pentru noi. România este liderul grupei, cu maximum de puncte după două meciuri. Este o echipă tânără dar de calitate, cu o defensivă foarte bună şi cu calităţi fizice, disciplinată tactic, compactă, care încearcă să fie cât mai eficientă. Am studiat-o în detaliu. Am văzut că au fost selecţionaţi nouă jucători de la Steaua (n.r. – în lotul României au mai rămas doar opt stelişti după accidentarea lui Cristian Tănase), alţii evoluează în Europa.

Ne aşteaptă o întâlnire foarte dificilă, dar avem forţa să câştigăm şi vom da totul pentru asta, trebuie să arătăm ca o adevărată echipă şi să avem entuziasm. Hakan Balta a ieşit din calcule din cauza unei accidentări, dar avem 24 de jucători pregătiţi„, a spus selecţionerul Turciei, Abdullah Avci, citat de cotidianul Hurriyet.

Partida Turcia – România, din grupa D a preliminariilor CM-2014, se va disputa vineri, de la ora 20.30, pe stadionul Sukru Saracoglu din Istanbul.