Anul 2014, dominat de cifra 7: Vezi ce schimbări aduce şi ce presupune, în funcţie de zodia ta

Numerologic vorbind, anul 2014 este dominat de cifra 7: cifra căutătorului şi a gânditorului.

RomaniaTV.net
16 mai 2014, 07:46
Anul 2014, dominat de cifra 7: Vezi ce schimbări aduce şi ce presupune, în funcţie de zodia ta

Este un an in care totul se cladeste greu, in care este nevoie de multa sarguinta si devotament, iar sprijinul venit din partea persoanelor apropiate va fi vital. Visele se pot destrama foarte usor si tocmai de aceea trebuie sa privim totul intr-un mod mult mai responsabil.

Exploatarea sinelui va fi o buna rampa de lansare in orice domeniu, in special pentru acele persoane care doresc sa se afirme. Rezultatul final va fi mai mult decat satisfacator, insa trebuie pus accent si pe comunicare si empatizare.

Iata ce presupune, asadar, cifra 7, si ce schimbari va aduce, in functie de zodia in care te-ai nascut:

Berbec

Va fi un an al extremelor pentru tine si va fi necesar sa fii mai atenta la suisuri si coborasuri. Chiar daca succesul poate fi obtinut foarte usor, iar castigurile pot fi destul de mari, gandirea ta pragmatica te va impiedica sa te bucuri de anumite momente si vei ajunge sa-ti pui singura anumite limite. Incet, incet, vei reusi sa dai nastere unor planuri ce se vor concretiza in viitorul apropiat.

HOROSCOP: Ce culoare este asociată fiecărei zodii

Taur

Spre deosebire de Berbec, vei avea un an destul de bun. Nu vei avea suisuri si coborasuri si totul va fi foarte lin pentru tine. Vei reusi sa te integrezi in numeroase cercuri si te vei adapta foarte bine la diferite situatii. Asa cum o samanta creste din pamant, asa vei creste si tu. Va fi un an foarte fructuos si te vei putea bucura de foarte multe lucruri. Foarte important este ca vei avea familia si prietenii aproape.

Horoscop. Ce plante ţi se potrivesc in functie de zodie

Gemeni

Vei cauta solutii superficiale, care pot fi o dezamagire, atat pentru tine, cat si pentru altii. Asadar, pe parcursul acestui an ar trebui sa inveti sa iei lucrurile ca atare si sa te bucuri de fiecare moment din viata ta. Telurile tale personale se pot implini unul cate unul, insa este nevoie de imaginatie si putere de adaptare. Nu te lasa pacalita de directii gresite sau false, mai ales cand vine vorba de planul profesional.

Citeşte continuarea pe Ele.ro.