Anul despărţirilor în showbiz. Un alt cuplu cunoscut s-a despărţit

Sore Mihalache şi Raphael Tudor, doi dintre actorii serialului "Pariu cu Viaţa" şi membrii trupei "Lala Band" au încetat să mai fie un cuplu. Vestea a fost primită de fanii celor doi prin intermediul paginii personale de Facebook a lui Sore.

13 ian. 2013, 08:28

Vă mulţumesc pentru mesaje şi pentru toate gândurile voastre! Din păcate, povestea noastră de iubire s-a încheiat de comun acord, am rămas prieteni foarte buni în continuare, pentru că asta ne-a legat în primul rand. Ne veţi vedea împreună la concerte şi în serial pentru că este plăcerea noastră să vă vedem zâmbind. Vă pup pe toţi şi vă mulţumesc pentru susţinere„, a scris Sore pe Facebook.

Cei doi au decis de comun acord, după mai mult de un an de relaţie, că este mai bine să rămână prieteni.

„Ne împărtaşeam aproape tot şi ne făcea plăcere să stăm împreună, zi de zi, la filmare, iar ulterior ne-am format şi o gaşcă de prieteni, astfel încât şi timpul liber îl petreceam împreună.

Sentimentele au apărut pe parcurs, dar niciunul dintre noi n-a scos o vorbă, poate de teama că nu ar fi împărtăşite sau de teama că, dacă am ajunge să fim un cuplu, ar periclita proiectul. Însă lucrurile s-au schimbat şi Rapha a făcut primul pas şi toate s-au aranjat, pentru că toată echipa vedea cât de transparente sunt sentimentele noastre, deci am primit sprijin total”, a declarat Sore la începutul relaţiei pentru Viva.