2011, anul luxului pentru români VIDEO

Anul 2011 a fost anul luxului pentru români. Trei branduri recunoscute: Valentino, Escada şi Burberry vor intra pe piaţă până la finalul lui decembrie. Ele se adaugă mărcilor ca Versace, Armani sau Louis Vuitton, ale căror vânzări au crescut pe piaţa românească.

RomaniaTV.net
05 dec. 2011, 08:22
2011, anul luxului pentru români VIDEO

Celebrele haine si accesorii in carouri le veti putea cumpara şi din Romania. Britanicii de la Burberry ar putea deschide primul magazin până la sfârşitul acestei luni.

Şi Valentino va deschide un magazin într-o galerie comercială de lux, lângă un hotel de cinci stele. Iar afacerile bradurilor de lux care există deja în România merg ca pe roate.

Gigantul francez Louis Vuitton a vândut, în 2010, genţi, încălţăminte şi accesorii de aproape 20 de milioane de lei. Practic compania şi-a mărit profitul cu peste 25 % faţă de 2009.

Şi Versace a ajuns anul acesta în România cu o colecţie specială.

Când vine vorba de maşini de lux, românii demostrează, încă o dată, că banii nu sunt o problemă.

Toate cele 12 modele noi de Ferrari lansate în România, la sfârşitul lunii noiembrie, au fost vândute. O astfel de maşină costă 235 de mii de euro.

Lotus Evora S IPS, o maşină puternică care costă 93 de mii de euro, a intrat pe piaţa din România în noiembrie. La lansare doi români o aveau deja în proprietate.