Anul Şarpelui Negru. Vezi ce spune horoscopul pentru 2013

Chiar dacă sună ca un personaj din filmele lui Tarantino, Şarpele Negru, care patronează anul 2013, înseamnă progres, stabilitate, dar şi nevoia de concentrare şi disciplină pentru îndeplinirea ţelurilor.

RomaniaTV.net
30 nov. 2012, 09:37
Anul Şarpelui Negru. Vezi ce spune horoscopul pentru 2013

Pe harta astrală a lui 2013, Saturn se află într-o relaţie armonioasă cu Mercur, planeta comunicării, Neptun, legătura noastră cu întregul cosmos şi Chiron, vindecătorul de răni. Dar, cu Saturn, lucrurile sunt complicate chiar şi atunci când se află într-o conjunctură bună. Te va încerca, mai nou, ambiţia de a face ceva măreţ, de a trece la un nivel mai evoluat şi, mai mult, vei avea parte de nenumărate oportunităţi pentru a-ţi duce la împlinire dorinţa. Pe parcursul anului, fii pregătită să simţi că te afli pe un teren alunecos.

Foarte mare grijă la job în anul Şarpelui Negru

Semnarea documentelor de orice fel necesită atenţie înzecită. Pe de altă parte, Şarpele are o energie care te poate avantaja dacă lucrezi in cercetare sau investigaţii. Şarpele aduce şi mari transformări sau vindecări. Mai mult, în 2013, Pluto va dezvălui ceea ce e ascuns adânc în subconştient. Încet-încet, vom începe să vedem motivele pentru care s-au întâmplat unele lucruri, înţelegem cauzele anumitor disfuncţii.

Cât priveşte viaţa socială, chiar nu este nevoie să ieşi în lume atât de des dacă nu ai chef. Consideră anul 2013 ca o perioadă de introspecţie, scrie tabu.ro.