Anunţ BOMBĂ pe piaţa televiziunilor, făcut de Cătălin Măruţă! S-a decis, în sfârşit

Catalin Maruta este unul dintre cei mai apreciat prezentatori TV din Romania si tocmai de aceea multe televiziuni il doresc. Chiar si in aceasta vara sotul Andrei a primit oferte destul de generoase, dar a ales sa ramana fidel Pro Tv-ului, de care se simte foarte atasat, dupa cum a declarat Maruta pentru Ziare.com.

RomaniaTV.net
03 oct. 2014, 18:57
Anunţ BOMBĂ pe piaţa televiziunilor, făcut de Cătălin Măruţă! S-a decis, în sfârşit

Ati fost vreodata ofertat cu un salariu mai mare decat cel primit la Pro TV?

Da, si chiar recent, in vacanta de vara care tocmai s-a incheiat. De-a lungul acestor ani, de cand sunt la Pro TV, am primit multe oferte de la alte televiziuni, unele chiar foarte interesante, din punct de vedere financiar. Am fost magulit de aceste propuneri, desigur, dar le-am refuzat, dupa cum se poate vedea foarte limpede.

Ce v-a facut sa nu plecati din aceasta televiziune?

Pur si simplu atasamentul meu afectiv fata de Pro TV, fata de echipa de aici, care e impecabila, exceptionala. Pentru mine, acest post a fost extrem de important inca dinainte de a lucra aici. Nu-ti poti abandona idealurile profesionale atat de usor, nu banii sunt totul, nu statul de plata te face fericit.

Sigur, nu sunt ipocrit, conteaza ce situatie materiala ai, mai ales cand trebuie sa intretii o familie, dar dincolo de asta, placerea cu care iti faci meseria inseamna enorm. M-as detesta pe mine insumi sa merg la un job care nu ma implineste profesional, doar de dragul banilor.

Citiţi mai multe, pe ziare.com.

Citeşte şi Andra, cu ochii în lacrimi în braţele lui Cătălin Măruţă

Citeşte şi Cătălin Măruţă: Suntem pregătiţi să-i aducem lui David un frate sau o surioară