Anunţ de angajare inedit: Salariu de 2.000 de lire pentru o persoană cu PĂR PE TOATĂ FAŢA

Un anunț de angajare inedit a apărut în ziarele din Anglia. Se caută o femeie sau un bărbat care să aibă ce puţin "60 de mii de fire de păr pe faţă". Ele trebuie să fie de origine britanică, şi vor fi angajate la Circul Groazei.

RomaniaTV.net
14 ian. 2013, 18:00

În timp ce milioane de oameni îşi caută de muncă, un anunţ ciudat a fost dat în ziarele britanice, potrivit Mirror. Circul Groazei caută un băiat lup sau o fată lup. Ei trebuie să fie din Anglia şi să aibă „cel puţin 60 de mii de fire de păr pe faţă”.

Anunţul a fost postat după ce circul a semnat un contract cu Jesus „Chuy” Aceves, cunoscut mai ales ca Băiatul Lup, un contract de trei luni pentru un tur în Anglia.

Dat fiind faptul că el este din Mexic, potrivit legilor englezeşti, circul trebuie să îi ofere unui localnic şansa de a câştiga rolul înainte să îl ofere unui străin.

„Este ciudat. Noi suntem foarte siguri că nu mai există un băiat lup sau o fată lup în Anglia, dar noi trebuie să dăm anunţ pentru un astfel de loc de muncă. Aplicantul trebuie să fie o persoană lup adevărată. Oameni purtând barbă sau măşti nu vor fi acceptaţi. O femeie cu barbă poate să fie luată în considerare, dar pentru un alt loc de muncă.”, a declarat Dr. Haze, directorul circului.

Slujba pare tentantă, ţinând cont de salariul de 2000 de lire pe lună. Jesus a declarat că este singura persoană lup din această ţară, din ultimii 30 de ani. El are păr pe toată faţa din cauza unei boli numită hypertrichosis, sau sindromul vârcolacului. Aceasta este boală care le cauzează oamenilor o creştere nefirească a părului de pe toată suprafaţa corpului, inclusiv pe faţă.