Anunţ BOMBĂ pentru Gigi Becali de la Strasbourg. Nimeni nu mai credea

GIGI BECALI l-a concediat pe avocatul portughez Jose Preto, nemulţumit de faptul că acesta nu s-a ocupat în cel mai profesionist mod posibil de dosarul său de la CEDO. Fanatik.ro a aflat că de problema recuperării sumei de 1.700.000 de euro, bani confiscaţi de procurorii DNA din dosarul Valiza, se va ocupa o nouă echipă de avocaţi formată din Bogdan Vlad şi Radu Chiriţă.

15 ian. 2015, 09:08
Anunţ BOMBĂ pentru Gigi Becali de la Strasbourg. Nimeni nu mai credea

GIGI BECALI este decis cu orice ce preţ să îşi caute dreptatea la CEDO, deoarece vrea să îşi recupereze banii. Surse din anturajul acestuia au dezvăluit pentru FANATIK.RO care este planul patronului Stelei. Gigi nici mort nu o va lăsa aşa. S-a jurat că îşi va căuta dreptatea la CEDO, pe acest dosar, şi a spus că în cazul în care îşi va recupera banii îi va investi pe toţi în gesturi de caritate. S-a interesat cum s-a ocupat avocatul portughez Jose Preto pînă acum de dosarul său de la CEDO şi a decis să renunţe la serviciile acestuia după ce a aflat că acesta nu a făcut mai nimic. În aceste condiţii, a mandatat altă echipă de avocatură, formată din Bogdan Vlad şi Radu Chiriţă, să se ocupe de o nouă documentaţie şi de completarea beton a dosarului respectiv chiar de la începutul acestui an”.

În continuare, unul dintre apropiaţii lui Gigi Becali a dezvăluit pentru FANATIK.RO termenii în care procesul respectiv se va judeca. “Documentaţia la CEDO a fost deja trimisă. Însă acum aşteptăm ca acest proces să fie pus pe rol, dar ar putea dura şi cîţiva ani”a încheiat sursa respectivă.

Citeşte şi: Lovitură DURĂ pentru GIGI BECALI. Anunţ BOMBĂ de ULTIMĂ ORĂ