Anunţ de la cel mai înalt nivel pentru cei vaccinați cu Pfizer. „Va deveni normă!”

Anthony Fauci, consilierul medical principal al Casei Albe, a declarat că a treia doză de vaccin anti-Covid 19 ar putea deveni normă pentru majoritatea oamenilor.

03 sept. 2021, 21:34
Anunţ de la cel mai înalt nivel pentru cei vaccinați cu Pfizer. „Va deveni normă!”
Anthony Fauci, avertisment privind numărul mare de infectări COVID în SUA: "Situaţia se va înrăutăţi". Ce spune despre un nou lockdown

Anunţ de la cel mai înalt nivel pentru cei vaccinați cu Pfizer. „Un studiu publicat în Israel a arătat o îmbunătățire a protecției în rândul pacienților care au primit trei doze de vaccin Pfizer. Dacă îmbunătățirile sunt confirmate, vaccinarea cu trei doze ar putea deveni normă”, a spus Anthony Fauci, potrivit CNBC.

Anunţ de la cel mai înalt nivel pentru cei vaccinați cu Pfizer

„Trebuie să spun din propria experiență de imunolog că nu aș fi deloc surprins ca regimul adecvat pentru vaccinare să fie, probabil, de trei doze”, a adăugat celebrul medic. Comentariile expertului în boli infecțioase vin în contextul in care SUA încep, în septembrie, vaccinarea populaţiei cu a treia doză. Planul anunțat de oficialii din domeniul sănătății prevede că americanii vor putea primi a treia doză a vaccinurilor Pfizer sau Moderna la cel puţin opt luni după cea de-a doua, începând din 20 septembrie. Decizia mai depinde doar de autorizarea pe care trebuie să o dea Agenţia pentru Alimente şi Medicamente a SUA.

Varianta rezistentă la vaccin se răspândeşte în lume. Avertisment OMS privind virusul mutant din Delta

Anthony  Fauci a declarat că va lăsa la latitudinea FDA și a altor autorități de reglementare să decidă regimul complet de vaccinare. El a spus că este rezonabil să se creadă că trei doze ar oferi un răspuns imun mai durabil: „Dacă este durabil, atunci veți avea foarte probabil un regim de trei doze care va deveni regimul de rutină”.


loading...