Anunţ de la Metrorex. Pasagerii pot primi, în timp real, informaţii cu privire la călătorie

Metrorex a început demersurile pentru dezvoltarea unei aplicaţii mobile care are ca scop îmbunătăţirea experienţei de călătorie cu metroul, informează miercuri compania.

RomaniaTV.net
27 feb. 2019, 14:25
Anunţ de la Metrorex. Pasagerii pot primi, în timp real, informaţii cu privire la călătorie

„Rolul principal al aplicaţiei este facilitarea accesului elevilor şi studenţilor la serviciile metroului. Totodată, prin intermediul aplicaţiei, călătorilor li se transmit în timp real informaţii cu privire la călătoria lor. Aplicaţia va fi însoţită de notificări care vor apărea pe ecranul utilizatorului pentru a-l anunţa pe acesta de eventualele modificări ale călătoriei sale”, precizează Metrorex.

Anunţul de consultare a pieţei a fost deja lansat pe platforma Sistemului informatic colaborativ pentru achiziţii publice.

„Astfel, specialiştii din domeniu sunt rugaţi să transmită sugestii sau propuneri, astfel încât societatea să determine valoarea estimativă a contractului de realizare a aplicaţiei, pe care îl va scoate ulterior la licitaţie. Câştigătorul ar urma să se ocupe şi de mentenanţa şi de actualizările aplicaţiei”, se menţionează într-un comunicat al Metrorex.

Propunerile pot fi transmise Metrorex până pe 15 martie 2019.