Violeta Alexandru, anunţ bombă despre pensii! „Am terminat plata pensiilor în numerar”

Ministerul Muncii, Violeta Alexandru, a anunţat faptul că au fost încheiate plăţile pensiilor în numerar prin Poşta Română la toate adresele la care au fost găsiţi pensionarii. Acest lucru a a fost realizat înainte de termenul limită, 20 ianuarie.      

RomaniaTV.net
17 ian. 2020, 14:14
Violeta Alexandru, anunţ bombă despre pensii! „Am terminat plata pensiilor în numerar”

„Vineri 17, tot înainte de week-end cum am reușit să procedăm și în cazul plăților pe card, am terminat plata pensiilor în numerar prin Poșta Română la toate adresele la care au fost găsiți pensionarii la domiciliu. Înainte de termenul limită de 20!”, a scris pe Facebook ministrul Muncii.

În cursul săptămânii viitoare, vor fi organizate mai multe şedinte cu scopul de a disucuta contractele cu băncile, a adăugat Violeta Alexandru.

 De asemenea, ministrul a anunţat faptul că la începutul acestei săptămâni a discutat cu reprezentaţii băncilor pentru a fi modificate convenţiile dintre Casa Naţională de Pensii şi aceste instituţii, astfel încât banii să ajungă mai devreme la pensionarii din România. În ceea ce priveşte comisionaele, termenele de plată şi livrarea, acestea vor fi standardizate.