Anunţ de ULTIMĂ ORĂ de la NETFLIX. Toţi abonaţii care au copii trebuie să ştie ASTA

Netflix anunţă că va lansa o serie de instrumente pe care părinții le pot utiliza pentru a filtra conținutul atunci când copiii utilizează serviciul de streaming.

08 apr. 2020, 07:43
Anunţ de ULTIMĂ ORĂ de la NETFLIX. Toţi abonaţii care au copii trebuie să ştie ASTA

Netflix extinde controalele parentale, iar cea mai dură opţiune este abilitatea de a șterge un serial TV sau un film artistic după titlu.

Netflix reduce traficul european cu 25% din cauza coronavirusului. Cum va afecta acest lucru utilizatorii

Dacă un film precum Matrix este listat ca inadecvat pentru copil, acesta nu va apărea deloc pe contul de profil. De asemenea, Netflix se asigură că părinții pot filtra titlurile pe baza evaluării. Dacă doresc ca totul să fie G-friendly, noul instrument Netflix va face acest lucru.

Alte actualizări ale controlului parental includ adăugarea de coduri PIN pentru protejarea profilurilor, posibilitatea de a vizualiza istoricul vizualizării unui copil și dezactivarea jocului automat la emisiunile TV din profilurile copiilor dacă părinții vor să limiteze timpul ecranului.

Netflix nu mai oferă acces gratuit pentru 30 de zile în România

Aşadar, odată cu creșterea numărului de copii care folosesc platforma de streaming, în această perioadă de stat acasă, Netflix a hotărât să cenzureze anumite titluri de filme și să oblige adulții să folosescă o parolă înainte de a da play la un film cu limită de vârstă.