Anunț de ultimă oră despre Joe Biden. Cum se simte președintele SUA după ce a fost testat pozitiv cu Covid-19 VIDEO

Starea de sănătate a lui Joe Biden s-a îmbunătăţit de la testul său pozitiv Covid-19 de joi, a anunţat, vineri, medicul său personal, Kevin O'Connor, de la casa Albă.

22 iul. 2022, 22:51
Anunț de ultimă oră despre Joe Biden. Cum se simte președintele SUA după ce a fost testat pozitiv cu Covid-19 VIDEO
Anunț de ultimă oră despre Joe Biden

Anunț de ultimă oră despre Joe Biden. „Simptomele lui s-au ameliorat”, a scris Kevin O’Connor, adăugând că preşedintele în vârstă de 79 de ani a avut o febră foarte mică, la 37,4 grade, joi seară. În schimb, Joe Biden continuă să se confrunte cu oboseală, îi curge nasul şi are o tuse ocazională, a mai spus medicul.

Joe Biden, vaccinat complet împotriva Covid-19, cu două doze iniţiale şi alte două de rapel, a fost depistat pozitiv cu Covid-19, joi, iar tratamentul îşi face deja efectul, astfel că se aşteaptă ca preşedintele SUA să „răspundă favorabil” la infecţia sa virală. „Preşedintele face faţă bine tratamentului”, a mai precizat Kevin O’Connor, care a dezvăluit că reţeta de paxlovid, pilula Pfizer anti-Covid-19 pe care i-a prescris-o lui Joe Biden, este eficientă. Totuşi, potrivit medicului, Joe Biden, care lucrează în izolare la Casa Albă, primeşte şi paracetamol şi recurge, dacă este necesar, la un inhalator care difuzează un medicament bronhodilatator.

Incident public cu Prima Doamnă. Jill Biden i-a mulţumit americanului care i-a strigat că soţul ei este cel mai prost preşedinte, imaginile au devenit virale VIDEO

„Oameni buni, mă simt foarte bine. Vă mulţumesc pentru grijă. Tocmai i-am sunat pe senatorul Casey, congresmanul Cartwright şi primarul Cognetti (şi pe verii mei din Scranton!) să le transmit că îmi pare rău că lipsesc de la evenimentul nostru de astăzi”, a transmis Joe Biden pe contul oficial de Twitter. „Sunt în continuare ocupat”, a încheiat el, însoţindu-şi mesajul de o fotografie în care, în costum şi cămaşă, zâmbește stând la un birou cu un stilou în mână şi având în față o agendă, hârtii și telefoane smart.