ANUNŢ DUREROS despre marea cântăreaţă Angela Similea. Vestea TERIBILĂ care i-a întristat pe FANI

Angela Similea, 72 de ani, a luat o decizie radicală, care ăi va întrista pe admiratorii săi. Marea cântăreaţă renunță la muzică și se retrage din viața publică.

31 ian. 2019, 06:37
ANUNŢ DUREROS despre marea cântăreaţă Angela Similea. Vestea TERIBILĂ care i-a întristat pe FANI

Angela Similea a hotărât că a venit vremea să se retragă din showbiz. Nu a declarat asta public, însă i-a spus bunului ei prieten și fost partener de scenă Ovidiu Komornyik.

„Angela Similea a știut tot timpul când să spună stop. Iar acum a decis să facă asta. Ea nu mai vrea să cânte. Și nici să facă parte din viața publică. Nu se poate desprinde de țara sa și de publicul care i-a oferit atâtea bucurii. Se întoarce aici de fiecare dată cu plăcere, bucuroasă de revederea prietenilor. După un timp petrecut în altă parte, i se face dor de tot”, a dezvăluit pentru Ovidiu Komornyic pentru Libertatea.

Florin Piersic şi Angela Similea, relaţie interzisă în tinereţe: „Cu Angela am fost într-un amor nebun”

Decizia luată de Angela Similea nu are legătură cu faptul că în ultimii ani ea a stat mai mult în America. Cântăreața vrea să recupereze acum timpul pe care nu l-a avut la dispoziție și să viziteze cât mai multe țări, să vadă cât mai mult din lumea largă: „Vrea să călătorească!”.