Anunţ fără precedent de la ministrul Muncii, Violeta Alexandru. Pensiile ar putea fi plătite în avans cu câteva luni

Publicat: Duminică, 15 Martie 2020 07:56 // Actualizat: Duminică, 15 Martie 2020 12:11 // Sursa: romaniatv.net

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anunţat la România TV că pensiile vor fi plătite la zi și până la ultimul leu. Cetățenii români nu au de ce să se teamă, susține aceasta care spune că guvernul are în vedere mai multe scenarii.

Ministrul Violeta Aklexandru a anunţat că printre măsurile aflate în vedere se află inclusiv plata în avans a pensiilor, pentru ca oamenii să-și poată acoperi cheltuielile în perioada situației de urgență decretate de președintele țării.

"Se vor respecta toate obligațiile de plată pentru pensii. Suntem conștienți că în această perioadă oamenii trebuie să-și primească pensiile la timp. Au fost evaluări pentru plata anticipată a pensiilor pe mai mult luni, avem mai multe scenarii, nu vom întârzia nicio zi la plată pentru pensionarii români", a declarat Violeta Alexandru, la România TV.

Citeşte şi PANDEMIE CORONAVIRUS. Adrian Streinu Cercel: Tinerii să nu îşi mai viziteze bunicii două luni

"Cert este că NU VOR FI ÎNTÂRZIERI LA PLATA PENSIILOR, ne străduim ca ele să fie făcute cât mai repede cu putință ca oamenii să aibă bani pentru acoperira cheltuielilor. Dorința noastră este să oferim sprijin necesar angajatorilor, o măsură este acordarea unui sprijin pentru a putea fi asigurate fondurile necesare în situaţia suspendării temporare activității.

Citeşte şi Florin Cîţu anunţă stare de urgenţă şi în economie: "Avem nevoie de un ajutor de 20 de miliarde de euro"

Dorința noastră e să nu existe sincope în activitatea agenților comerciali, ne concentrăm pe acest lucru pentru că din activităţile acestea oameni se alimentează bugetul și de aici aceste cheltuieli la care suntem obligați să purcedem", a mai spus ministrul Muncii.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
bani coronavirus pensii Violeta Alexandru
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8415
RON
26 May
noapte 9 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H