Anunț important făcut de Fan Curier. Ce se întâmplă cu livrările coletelor românilor

Anunț important făcut de Fan Curier. Cea mai mare companie de curierat din România, a publicat un mesaj care vizează milioane de români. Este vorba despre decizia companiei de a nu lucra în ziua de 1 decembrie.

29 nov. 2022, 21:50
Anunț important făcut de Fan Curier. Ce se întâmplă cu livrările coletelor românilor
Anunț important făcut de Fan Curier

Anunț important făcut de Fan Curier. Angajații companiei vor avea și ei o zi liberă, de 1 decembrie, Ziua Națională a României. Compania spune că doar ziua de 1 decembrie este liberă pentru curierii săi, astfel că orice fel de colete ridicate până miercuri, 30 noiembrie, inclusiv, vor fi livrate începand cu data de 2 decembrie.

Citește și: Peste 40.000 de curieri se transformă în agenţi ai Fiscului. Ce date informative vor trimite către ANAF

Anunț important făcut de Fan Curier

De Ziua Națională a României sărbătorim împreună! Ne întoarcem pe 2 decembrie cu forțe proaspete…„, este mesajul transmis pe pagina de Facebook.

Ce salarii au angajații Fan Curier

Printre posturile scoase la bătaie de companie se numără cele de operator call center, şef de depozit, project manager, social media specialist, specialist achiziţii, specialist verificări interne, şofer profesionist și curier.

Operatorii pentru relaţii cu clienţii vor fi anajați cuvenituri nete de 2.300 de lei lunar. Compania caută nu mai puțin de opt persoane pe această funcție.

Candidatul ideal pentru acest post trebuie să știe să lucreze foarte bine la PC, are cel puţin studii medii, are excelente abilităţi de comunicare. E rezistent la stres, echilibrat emoţional, sociabil şi orientat către clienţi şi soluţii, potrivit anunţului de recrutare consultat de Economica.net. În perioada de probă compania oferă salariu de 1.900 de lei net lunar şi tichete masă în valoare de 400 de lei lunar. După perioada dе proba, salariul creşte în funcţie dе performanţe.

Oferta de muncă la Fan Courier mai include şapte locuri de muncă vacante pentru curieri şi manipulanţi la Bacău. Candidaţii căutaţi de angajator pentru aceste posturi trebuie să aibă permis de conducere categoria B şi studii medii.

Fan Courier angajează şi 10 referenţi Customer Service în Bucureşti – Ilfov. Se califică pentru acest post candidaţii care cunosc procedurile companiei, ştiu să lucreze la PC, sunt rezistenţi la stres, au atenţie distributivă, au abilităţi de comunicare şi spirit de echipă.

Printre posturile vacante la Fan Courier se numără şi cele pentru specialişti verificări interne.

Candidaţii potriviţi pentru acest post au aptitudini de investigator, cunosc cel puţin un program de monitorizare video, să fie dispuşi la program de muncă prelungit, atunci când apar situaţii atipice. Sunt avantajaţi la angajare oamenii care au lucrat în MAI şi detectivii particulari.