Anunţ important făcut de ministrul de Finanţe: Toţi românii ar putea fi obligaţi să îşi declare oficial averea

Ministrul de Finanţe Ionuț Mișa vorbește, într-un interviu pentru capital.ro, despre posibilitatea ca toți românii să depună declarații de patrimoniu! Cu alte cuvinte, toți românii ar putea fi obligați să își declare oficial averea.

RomaniaTV.net
02 aug. 2017, 09:48
Anunţ important făcut de ministrul de Finanţe: Toţi românii ar putea fi obligaţi să îşi declare oficial averea

Ionuţ Mişa vorbeşte despre posibilitatea introducerii unei declaraţii de patrimoniu pentru toţi românii, în contextul în care această prevedere se regăseşte şi în programul de guvernare al PSD, fiind strâns legată de impozitul pe gospodărie, la care PSD tocmai ce a renunţat la sfârşitul lunii iunie. 

Ministrul a declarat că se fac simulări la Ministerul de Finanţe în ideea unei posibile aplicări a acestei prevederi. Acesta susţine că aceste declaraţii de patrimoniu ar putea fi completate la online. 

O astfel de declaraţie de patrimoniu ce va trebui completată de fiecare persoană fizică va conţine toate bunurile deţinute de fiecare român în parte.

CITEŞTE ŞI Ionuţ Mişa, ministrul Finanţelor: Nu sunt mulţumit de activitatea ANAF. Vreau mai mult şi ştiu că colegii mei pot mai mult