Anunţ important pentru clienţii Revolut. Modificarea a intrat în vigoare de la 1 iulie 2022

Toți clienții Revolut Payments UAB au fost anunţaţi că vor fi mutați la Revolut Bank UAB începând cu 1 iulie 2022. Schimbarea are loc în contextul fuziunii dintre rețeaua Payments UAB şi rețeaua de Bank UAB.

01 iul. 2022, 13:51
Anunţ important pentru clienţii Revolut. Modificarea a intrat în vigoare de la 1 iulie 2022

Revolut Payments UAB a fuzionat cu Revolut Bank UAB. Astfel, toți utilizatorii care au cont de Revolut Payments UAB vor fi mutați la Revolut Bank UAB, începând din data de 1 iulie 2022.

Citeşte şi: Mitul banilor ascunşi în conturi Revolut, demontat de şeful ANAF: „Orice sumă de bani care se mișcă deja printr-un cont, lasă urme”

Clienţii au primit e-mail legat de această modificare.

„Contul dvs. de Revolut Payments UAB a fost transferat la Revolut Bank UAB și a devenit cont curent.

Numărul de cont pe care l-ați avut la Revolut Payments UAB (numit și IBAN) rămâne același. Puteți folosi contul dvs. curent pentru a efectua plăți și a păstra fonduri așa cum ați proceda în mod normal.

Fondurile din conturile dumneavoastră curente și (dacă este cazul) de depozit la vedere vor fi protejate de Schema de garantare a depozitelor, până la 100.000 EUR. Mai multe informații despre asigurarea depozitului puteți găsi aici.

Dacă utilizați un alt serviciu sau produs oferit de Revolut Payments UAB (cu excepția distribuției de asigurări), începând cu 1 iulie 2022 aceste servicii și produse sunt furnizate de Revolut Bank UAB”, se arată în e-mail primit de clienţii Revolut.

Citeşte şi: Posesorii de card Revolut devin de la 1 iulie, automat, clienţi ai Revolut Bank. Cum vor fi afectaţi clienţii cu popriri de la ANAF