Anunţ în ciuda crizei, al lui Dumitru Dragomir: Am aflat că toate cluburile vor lua licenţa

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, susţine că, din informaţiile pe care le-a primit marţi dimineaţă, toate cluburile din Liga I vor lua licenţa pentru sezonul 2013-2014 al Ligii I.

23 apr. 2013, 13:43
Anunţ în ciuda crizei, al lui Dumitru Dragomir: Am aflat că toate cluburile vor lua licenţa

Eu am aflat de dimineaţă că toată lumea o să ia licenţa„, a declarat Dumitru Dragomir, citat de agenţia Mediafax.

Dragomir a menţionat că în locul conducătorilor FC Dinamo l-ar păstra pe Cornel Ţălnar în funcţia de antrenor principal şi în sezonul viitor. „E treaba lor dacă schimbă antrenorul, sunt banii lor şi fac ce vor cu ei. Având în vedere echipa pe care o are, eu cred că locul din clasament i se datorează lui Ţălnar. Eu în locul lor l-aş păstra pe Ţălnar, dar sunt banii lui Negoiţă acolo, nu ai lui Dragomir„, a explicat Dumitru Dragomir.

Tehnicianul Sorin Cârţu poate salva formaţia CSMS Iaşi de la retrogradare numai dacă va avea noroc, este de părere oficialul Ligii. „Sorin Cârţu poate salva Iaşiul dacă are noroc. Fără noroc nu, poate să fie şi Mourinho acolo. Cârţu pe unde a fost a făcut treabă bună. E grea meseria asta de antrenor, e înfiorătoare, mă şi mir cu Ferguson ăla a rezistat atâţia ani pe bancă şi nu a crăpat până acum. E bun şi whisky-ul, face vasodilataţie. E o meserie cu stres, îţi mănâncă sufletul„, a menţionat Dragomir.

Preşedintele LPF îl laudă pe Dan Petrescu rezultatele obţinute în campionatul Rusiei şi afirmă că acesta a fost propus la echipa naţională în 2011. „Dan Petrescu e tare ca antrenor, îi place meseria asta foarte mult. El a fost propus la naţională, am fost martor. Era gata-gata să fie selecţioner. Dar nu ştiu ce s-a întâmplat, nu îmi mai amintesc„, a spus, zâmbind, Dumitru Dragomir.