Anunţ neaşteptat despre Michael Schumacher: „Sunt un cuplu perfect în continuare” VIDEO

Sabine Kehm, purtătoarea de cuvânt a lui Michael Schumacher, a făcut dezvăluiri din viaţa personală a marelui campion. Septuplul campion mondial din Formula 1 a împlinit 50 de ani, iar ultimele informații scot la iveală faptul că fostul pilot era complet diferit în viața reală față de imaginea cu care era recunoscut în Formula 1.

RomaniaTV.net
13 ian. 2019, 09:20
Anunţ neaşteptat despre Michael Schumacher: „Sunt un cuplu perfect în continuare” VIDEO

„Corinna și el erau un cuplu perfect și sunt în continuare, dacă mă întrebi pe mine. Când mergea acasă la copii, Formula 1 era departe de el. Și avea nevoie de intimitatea sa. Familia sa i-a fost încărcătorul într-un fel. A fost foarte apropiat de familia sa. Apoi, Michael și-a păstrat prietenii din copilărie până acum. E un lucru bun de avut, să-i ai tot timpul cu tine, are mulți prieteni buni și apropiați”, a declarat Sabine Kehm, într-un recent interviu pentru podcastul Beyond The Grid. 

Dezvăluiri de ULTIMĂ ORĂ despre Michael Schumacher. Motivul ADEVĂRAT pentru care îşi ascunde STAREA DE SĂNĂTATE

„Voia să știe când e ziua de naștere a tuturor oamenilor din echipa sa. Le dădea cadouri de Crăciun și le trimitea urări de fiecare dată. Se gândea mult ce cadou să facă unei persoane, avea grijă să fie ceva important pentru persoana respectivă. Știa că are pretenții mari de la ei și voia să-i răsplătească într-un fel. Michael era o persoană caldă, chiar și în cadrul echipei sale, dar în lumea exterioară voia să arate ca e competitiv. Avea două personalități. Sportul este și despre jocuri ale minții, voia să fie încrezător și puternic”, a mai spus Sabine Kehm.

Familia lui Michael Schumacher a făcut un apel la opinia publică şi la fanii acestuia să fie înţelegători faţă de lipsa de informaţii privind starea de sănătate a acestuia, dând însă asigurări că fostul sportiv se află pe mâini bune.