ANUNŢ OFICIAL Gabriela Firea deschide toate parcurile şi grădinile din Bucureşti

Primarul Bucureştiului a propus în comitetul municipal pentru situaţii speciale de urgenţă deschiderea parcurilor pe data de 15 mai, iar măsura a fost votată.

RomaniaTV.net
12 mai 2020, 11:40
ANUNŢ OFICIAL Gabriela Firea deschide toate parcurile şi grădinile din Bucureşti

Primarul Capitalei Gabriela Firea anunţă că din 15 mai se deschid toate parcurile, grădinile publice, inclusiv grădina zoologică, şi cimitirele din Capitală.

„De vineri, 15 mai, se deschid toate parcurile, gradinile publice – inclusiv gradina zoologica -, si cimitirele din Capitala. Primaria Capitalei a propus acest punct pe ordinea de zi, care a fost si votat, in cadrul sedintei de azi a Comitetului municipal pentru situatii speciale de urgenta.

Le multumim tuturor colegilor din prefectura, primarii de sector, politie, jandarmerie, ambulanta si celelalte institutii deconcentrate, membre ale acestui for.

Rugamintea catre toti cetatenii este sa evite zonele aglomerate, sa pastreze distanta sociala, sa se spele des pe maini si sa se dezinfecteze.

Multa sanatate!

#RelaxareInteleapta
#UsorUsorCatreNormalitate
#TestamCaSaNeRelaxam”, a anunţat Gabriela Firea marţi pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Angajat METROREX, confirmat cu coronavirus

Din 15 mai, restricţiile impuse pentru prevenirea răspândirii COVID-19 vor fi relaxate, în baza unei legi aflate în procedură de urgenţă în Parlament, lege care conţine prevederi referitoare la reguli care trebuie respectate în contextul instituirii stării de alertă.