Anunţ OFICIAL: Prinţul William şi Ducesa de Cambridge aşteaptă al DOILEA COPIL GALERIE FOTO

Casa regală britanică a făcut marele anunţ privind o nouă sarcină a ducesei de Cambridge, Kate Middleton, soţia prinţului William, iar premierul britanic, David Cameron, deja a felicitat cuplul princiar. 

08 sept. 2014, 10:30

Într-un comunicat, Palatul Kensington a anunţat, luni, că”Alteţele-Sale Regale, ducele şi ducesa de Cambridge sunt încântaţi să anunţe că Ducesa de Cambridge aşteaptă al doilea copil. Reginaşi membrii ambelor familii sunt încântaţi de veste. Ca şi la prima sarcină, gucesa suferă de greţuri matinale”, se mai arată în comunicat.

Citeşte şi Furtună în Paradis: Kate şi William se CEARTĂ pentru prima dată. Află ce motiv au

Tabloidele au speculat în ultimele luni cu privire la noua sarcină a ducesei, dar cuplul princiar nu a făcut nicio confirmare, până astăzi.

Kate suferă din nou de greţuri matinale, dar momentan primeşte tratament la domiciliu, a informat palatul Buckingham.

Casa regală a făcut marele anunţ, iar premierul britanic deja a felicitat cuplul principar. Prinţul William şi Kate Middleton s-au căsătorit în aprilie 2011. Primul lor copil, prinţul George, s-a născut în iulie 2013.

Citeşte şi Reţeta sucului plin de vitamine cu care se menţine Kate Middleton

Kate, în vârstă de 32 de ani, mama prinţului George îşi doreşte să ai aducă fiului său cel puţin doi fraţi, pentru că adoră familiile cu mulţi mebri, după modelul celei în care ea însăşi a fost crescută, s-a aflat săptămâna trecută, când preşe din regat specula pe acestă temă.

În ceeea ce îl priveşte pe prinţul William, el tocmai anunţase că este gata să se dedice unei noi meserii, aceea de pilot pe elicopterele-ambulanţă. Având în vedere noile lor roluri, Kate şi William ar vrea să locuiască şi să îşi crească copiii într-o nouă casă, în Norfolk, mai departe de ochii publicului.