Anunţ oficial! România TV NU este membră şi NU s-a înscris niciodată în Clubul de Presă! Anunţul eronat a fost făcut de Realitatea Plus!

România TV anunţă oficial că nu face parte din Clubul de Presă, aşa cum eronat a informat Realitatea Plus. RomâniaTV.net s-a înscris într-o asociație cu caracter profesional, care are drept scop apărarea drepturilor editorilor de presă online, denumită Asociația Editorilor de Presă Scrisă și Online.
Filip Stan
13 mai 2023, 19:27
Anunţ oficial! România TV NU este membră şi NU s-a înscris niciodată în Clubul de Presă! Anunţul eronat a fost făcut de Realitatea Plus!
Anunţ oficial! Romania TV NU este membră şi NU s-a înscris niciodată în Clubul de Presă! Anunţul eronat a fost făcut de Realitatea Plus!

Anunţ oficial! România TV NU este membră şi NU s-a înscris niciodată în Clubul de Presă! Anunţul eronat a fost făcut de Realitatea Plus! Pe 3 mai, de Ziua Mondială a Libertăţii Presei, a avut loc la Bucureşti, într-o sală de conferinţe a hotelului Crowne Plaza, prima convenţie a Clubului de Presă.

În urma candidaturilor şi votului, structura de reprezentare a Clubului de Presă, sub denumirea de Consiliul de Onoare al Clubului de Presă, are următoarea componenţă: 1. Cozmin Guşă; 2. Sorin Roşca Stănescu; 3. Răzvan Savaliuc; 4. Bogdan Comaroni; 5. Claudiu Asimionesei.

Realitatea Plus anunţă că până în prezent, nu mai puțin de 627 de jurnaliști s-au înscris în Clubul de Presă, iar în ceea ce privește companiile care acționează în mass-media româneacă, 68 de case presă au ales să se înscrie în Clubul de Presă, printrele cele enumerate găsindu-se, eronat, şi România TV.

Aşadar, România TV nu face parte dintre membrii Clubului de Presă, dar nici dintre membrii vreunui alt club de presă din România la momentul actual – mai 2023.

La momentul când şi dacă va considera oportun, postul de ştiri nr. 1 din România va anunţa pe cale oficială apartenenţa sa la orice fel de organizaţie de acest tip.

În schimb, RomâniaTV.net s-a înscris într-o asociație cu caracter profesional, care are drept scop apărarea drepturilor editorilor de presă online, denumită Asociația Editorilor de Presă Scrisă și Online.

Asociația Editorilor de Presă Scrisă și Online este o organizație non profit, persoană juridică de drept privat, cu scop nepatrimonial, neguvernamentală și apolitică care are ca scop principal reprezentarea drepturilor și a intereselor membrilor asociației în calitate de editori de presă scrisă (online și tipărită) în fața tuturor autorităților de stat la nivel central și local cât și a tuturor terților de drept public sau privat, în România sau din afara României (internațional), promovarea și conștientizarea rolului presei scrise și online în societate.

Spynews
Ce se știe despre criminalul din Sibiu, tânărul care și-a ucis iubita de 21 de ani! Bărbatul consuma substanțe interzise
Bzi.ro
Este vestea momentului despre marele maestru: Medicii au explicat care este starea lui Florin Piersic
Fanatik.ro
Cinci zodii cu noroc la bani în iunie. Le așteaptă fericire și opulență
Capital.ro
Devine ilegal în TOATĂ ROMÂNIA. NU se va mai putea face acest lucru sub NICIO FORMĂ
Playtech.ro
Vestea momentului despre Ion Iliescu! S-a anunţat direct, fără prea multe cuvinte. Era de aşteptat
DailyBusiness
Lege nouă pentru cei care stau la bloc! Ce trebuie să facă administratorii
Adevarul
Cum a fost convinsă o tânără să renunțe la școală și la familie pentru a se prostitua. „Era o mașină de făcut bani”
Spynews
Marius Elisei, absent total din viața fiicei sale! Ce spune Oana Roman despre relația dintre Isabela și tatăl ei / FOTO
Spynews
Anunț ANM! Cod galben de ceață densă în România. Care sunt județele afectate
Evz.ro
Ziua din vară când acești nativi dau lovitura. Cine își va schimba viața
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Nimeni nu mai știe nimic de Riana. Cum a fost filmată înainte să dispară fără urmă
Cancan.ro
Alex Dobrescu, un nou ordin de protecție! Reclamanta este fosta sa soție, cu care are un băiat 😲
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Patrocle este în continuare de negăsit! Cățelul dispărut în luna martie este căutat în tot Bucureștiul: Recompensa a fost mărită la 6.000 de lei
Capital.ro
S-a dat ordin pentru toate MAGAZINELE din România. Noua regulă este absolut OBLIGATORIE
StirileBZI
Începe „Litoralul pentru toţi” în 31 mai! Tarifele încep de la 35 de lei pe noapte
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
Căsătorie în secret pentru celebra mezzosoprană Andreea Ilie: S-a unit în taină cu iubitul ei, Virginio Dell Uomo!
MediaFlux
RUSIA a declanșat RĂZBOI ÎMPOTRIVA ROMÂNIEI! AVERTISMENT șocant al MAE
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'