Anunţ pentu toţi utilizatorii Facebook! Este recomandată revizuirea setările de confidenţialitate

Facebook recomandă celor aproximativ două miliarde de utilizatori din lume să îşi revizuiască setările de confidenţialitate.  

RomaniaTV.net
30 ian. 2020, 15:05
Anunţ pentu toţi utilizatorii Facebook! Este recomandată revizuirea setările de confidenţialitate

Toţi utilizatorii au primit sau vor primi în săptămânile următoare o notificare prin care li se cere să îşi revizuiască aceste setări. Este vorba despre setările prin se poate controla cine are acces la postările şi informaţiile personale sau alertele de login.

Citeşte şi: WhatsApp nu va mai funcţiona de la 1 februarie 2020. Ce trebuie să faci pentru a folosi în continuare aplicaţia

De asemenea, rețeaua de socializarea anunță că a lansat și o unealtă specială numită Off-Facebook Activity (Activitatea în afara Facebook). Care permite vizualizarea informaţiile obţinute de Facebook despre persoane de la companiile 3rd party. Aceste informaţii constau în preferinţele noastre pentru a ni se livra reclame. La cerere, aceste date stocate şi colectate de către Facebook pot fi şterse din contul de utilizitor.

Citeşte şi: Lora a făcut anunţul trist pe Facebook, se retrage. Fanii au reacţionat imediat: „Curaj , luptă, speranţă, rugăciune, acceptare”

Conceptul din spatele acesteia este destul de simplu, astfel că vom fi alertați ori de câte ori o aplicație 3rd party va utiliza informațiile noastre de login.