Anunţ radical făcut de Ion Ţiriac. Decizia o afectează şi pe Simona Halep: „Asta se întâmplă peste tot în lume!”

Ion Ţiriac, proprietarul turneului din Spania, unul dintre cele mai tari din Europa, a decis să reducă serios din premiile de 7 milioane de euro, pe care le oferă atât la feminin, cât și la masculin.

11 oct. 2021, 21:16
Anunţ radical făcut de Ion Ţiriac. Decizia o afectează şi pe Simona Halep: „Asta se întâmplă peste tot în lume!”

Anunţ radical făcut de Ion Ţiriac. Miliardarul român a luat o decizie radicală în privința turneului de la Madrid! Omul de afaceri va oferi premii mult mai mici, în contextul pandemiei de COVID-19.

Anunţ radical făcut de Ion Ţiriac

Ion Țiriac a luat măsuri și în privința turneului de la Madrid, chiar dacă an de an la acest turneu din Spania vin cei mai buni jucători din lume. Pandemia de COVID-19 a dat totul peste cap, iar magnatul român a avut și el de suferit. „Companiile şi sponsorii ar putea fi nevoiţi să concedieze angajaţii. Asta se întâmplă peste tot în lume, aşa că primul lucru pe care ei îl taie este sponsorizarea, iar acest lucru va afecta masiv tenisul. Jucătorii trebuie să înţeleagă că va fi o reducere semnificativă a premiilor. Văd acum scenariul în care turneele vor supravieţui așa”, a spus Feliciano Lopez, directorul turneului de la Madrid.

Ion Ţiriac, alături de Simona Halep de ziua ei. Ce cadou i-a adus

În acest an, Simona Halep a pierdut în optimi la Madrid, după un eșec dramatic suferit cu Elise Mertens. Simona Halep va juca abia anul viitor la Madrid. Deocamdată, românca a avut un meci de coșmar cu Aliaksandra Sasnovich, cedat în turul trei la Indian Wells cu scorul de 5-7, 4-6. Totuși, jucătoarea noastră a trecut peste eșecul din Statele Unite și este deja cu gândul la Transylvania Open. Simona Halep a triumfat în două rânduri la Madrid, în sezoanele 2016 și 2017.