Ion Ţiriac, alături de Simona Halep de ziua ei. Ce cadou i-a adus

Simona Halep a schimbat prefixul. Tenismena a împlinit 30 de ani. La un asemenea eveniment, sportiva a avut alături cele mai dragi persoane din viaţa ei şi s-a lăudat cu acest lucru pe reţelele de socializare unde a postat mai multe imagini în care apare alături de familie şi prieteni.

28 sept. 2021, 10:02
Ion Ţiriac, alături de Simona Halep de ziua ei. Ce cadou i-a adus

Ion Țiriac a vrut să fie lângă Simona Halep în ziua în care tenismena a împlinit 30 de ani. Miliardarul a spulberat toate zvonurile că ar fi bolnav rău și a stat la masă cu sportiva din Constanța.

Şi cum era ziua de naştere a tenismenei, Ion Țiriac nu a venit cu mâna goală. I-a adus un tort cu fructe Simonei Halep, alături de care a băut un pahar de șampanie. Simona a postat pe contul de Instagram fotografii în care apare alături de Ion Ţiriac la o masă.

Citeşte şi: Simona Halep a anunţat numele noului său antrenor, după despărţirea de Darren Cahill

Halep a împlinit 30 de ani. Ce surpriză i-a pregătit Toni Iuruc

Simona a împlinit 30 de ani. Toni Iuruc a ținut să-i arate soției sale cât de mult o iubește și i-a umplut camera cu un număr mare de buchete de trandafiri de toate culorile. A fost o surpriză imensă care a impresionat-o pe Halep, care a postat imagini pe rețelele de socializare.

De asemenea, Simona a primit flori și de la Luminița și Nicolae Halep, cumnata și fratele ei.

Simona Halep s-a născut pe 27 septembrie 1991, la Constanţa. Simona s-a căsătorit civil cu Toni Iuruc, pe 15 septembrie. Simona Halep şi Apostol Gabriel (Toni) Iuruc, sunt împreună din 2019, cei doi apărând în public pentru prima oară la turneul de la Wimbledon 2019.

Simona Halep, pictorial incendiar pentru unul dintre sponsorii săi FOTO

Halep ocupă locul 15 WTA și are în palmares 22 de titluri cucerite în circuitul WTA, dintre care două trofee de Grand Slam, Roland Garros (2018) și Wimbledon (2019). Este prima româncă care a devenit lider în clasamentul WTA (Women’s Tennis Association) și a ocupat prima poziţie timp de 64 de săptămâni, între 2017 şi 2019.