ANUNŢ ŞOC al lui Gigi Becali în războiul cu Armata. Ia STEAUA înapoi şi primeşte BANI de la CSA

Gigi Becali nu crede că va pierde în instanţă procesul cu MApN, în ciuda victoriilor obţinute de Florin Talpan, juristul CSA Steaua, anii trecuţi. Finanţatorul celor de la FCSB este sigur ca va primi înapoi marca Steaua, palmaresul şi istoria, apoi va solicita şi despăgubiri Armatei.

21 dec. 2018, 10:42
ANUNŢ ŞOC al lui Gigi Becali în războiul cu Armata. Ia STEAUA înapoi şi primeşte BANI de la CSA

Tribunalul Bucureşti a decis să suspende procesul în care CSA Steaua cere prejudiciu de 37 de milioane de euro de la FCSB în contul utilizării ilegale (intervalul 2004-2014) a mărcii. Gigi Becali crede ca justitia ii va da dreptate in disputa cu Armata.

Gigi Becali, PROBLEME GRAVE la UEFA. Comunicat OFICIAL al forului european: de la ce a pornit SCANDALUL

„Cel mai important lucru e ca judecatorul a amanat procesul pana se judeca speta cu marca notorie, cu palmaresul si cu istoria. Vom castiga!

Judecatorul spune ca cele doua procese influenteaza procesul cu prejudiciul. Daca noi castigam istoria si palmaresul, nu ai cum sa dai alta decizie cu prejudiciul. Marca o sa ramana la ei, cea inregistrata. La noi o sa mearga marca notorie, care e mai puternica decat aia inregistrata. Mai dureaza procesele vreo 3-4 ani, pe urma o sa mai vedem cu prejudiciul.

O sa le cer eu prejudiciu, pe calcule, nu pe altele! Moral si material, pe buna dreptate! Dureaza 5 ani sigur, poate 6. Peste 5-6 ani o sa iau eu banii si ei o sa piarda si taxa de timbru. O sa-mi iau si numele inapoi, si tot, si am terminat balciul cu Talpan. Steaua e Steaua si cu asta, basta! Eram de ras. O sa fie o victorie pentru Romania, nu pentru mine”, a spus Gigi Becali.