Anunţ ŞOC de la compania de cablu şi internet RCS-RDS. Sunt afectaţi TOŢI ABONAŢII din ROMÂNIA

Publicat: Sâmbătă, 12 Ianuarie 2019 16:19 // Actualizat: Sâmbătă, 12 Ianuarie 2019 16:19 // Sursa: romaniatv.net

RCS-RDS, cel mai important furnizor de cablu și internet din România, a anunțat că va crește tarifele la nivel național începând cu 1 martie 2019, după ce acelaţi lucru l-au făcut şi rivalii Telekom, Orange și UPC.

RCS-RDS a decis swcumpirea la scurt timp după ce Guvernul a anunțat introducerea taxei de 3% pe cifra de afaceri a companiilor din domeniul telecomunicațiilor.

RCS-RDS, suma URIAŞĂ împrumutată pentru achiziţia unui operator de telecomunicaţii din Ungaria

"Digi / RCS-RDS a investit și continuă să investească în calitatea serviciilor pe care le oferă. În ultimii ani, am întâmpinat nevoile abonaților noștri prin îmbogățirea ofertei de servicii de comunicații electronice fixe și mobile. Pentru a răspunde nevoii continue de dezvoltare și de creștere a calității serviciilor pe care vi le furnizăm, precum și pentru a reacționa la creșterea continuă a costurilor pe care le suportăm, suntem nevoiți să ajustăm tarifele. Astfel, de la 1 martie 2019, prețurile anumitor servicii furnizate de Digi | RCS & RDS se vor modifica. Chiar și după aceste modificări, prețurile serviciilor Digi vor continuă să fie foarte atractive", se arată în comunicatul emis de operatorul de cablu.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
DIGI rcs rds tarife Digi tarife rcs rds
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8419
RON
02 Jun
noapte 7 °
zi 22 °
Ultimele joburi adaugate
24 H