ANUNŢ-ŞOC de la UEFA, chiar înainte de tragerea la sorţi. Au fost ELIMINAŢI din Liga Campionilor

Comisia de Control, Etică şi Disciplină a Uniunii Europene de Fotbal (UEFA) a decis să dicteze meci pierdut cu 0-3 la "masa verde" pentru echipa poloneză Legia Varşovia, care a aliniat un jucător ineligibil în meciul cu Celtic Glasgow, de miercuri, din manşa secundă a turului III preliminar al Ligii Campionilor.

RomaniaTV.net
08 aug. 2014, 10:05
ANUNŢ-ŞOC de la UEFA, chiar înainte de tragerea la sorţi. Au fost ELIMINAŢI din Liga Campionilor

Bartosz Bereszynski a fost introdus pe teren în ultimele două minute ale întâlnirii de pe stadionul Murrayfield din Edinburgh, câştigată cu 2-0 de Legia, care se impusese cu 4-1 în prima manşă. Fundaşul nu avea drept de joc pentru această partidă, după ce a fost eliminat în ultimul joc disputat de Legia în ediţia trecută a Europa League, primind atunci o suspendare de 3 meciuri.

Cum scorul general a fost egal, 4-4, după decizia UEFA, scoţienii au obţinut calificarea în play-off-ul competiţiei graţie golului marcat în deplasare.

Legia va continua în play-off-ul Europa League, anunţă site-ul UEFA, astfel că Steaua a scăpat de una dintre cele mai valoroase posibile adversare din play-ff.

Tragerea la sorţi a partidelor din play-off-ul Ligii Campionilor este programată vineri, de la ora 13.00 (ora României), la Nyon.