Anunţ ŞOC de ULTIMĂ ORĂ. Steaua, riscă excluderea din Liga I

Gigi Becali a declarat că va schimba numele echipei dacă instanţa va da o sentinţă definitivă şi irevocabilă în acest sens, dar acest lucru ar însemna un dezastru în plan sportiv.

10 ian. 2017, 18:50
Anunţ ŞOC de ULTIMĂ ORĂ. Steaua, riscă excluderea din Liga I

Emilian Hulubei, presedintele AFAN si membru al Comitetului Executiv al Federatiei Romane de Fotbal, a anuntat ca echipa de fotbal patronata de Gigi Becali va fi exclusa din Liga 1 si din cupele europene.

GIGI BECALI, ultima şansă pentru a recupera MARCA STEAUA. Proces cu ARMATA

„Conform regulamentului, 3-4 ani nu va mai avea voie sa joace in Liga I pentru ca nu mai este aceeasi echipa. In plus, va fi exclusa din competitiile europene”, a spus Emilian Hulubei la Digi Sport.

Regulamentul FRF prevede ca o echipa de fotbal nu-si poate schimba numele in timpul campionatului, insa in acel articol nu se prevad si sanctiunile.

Gigi Becali a anunţat noul nume al Stelei. Când se va produce „botezul”

Curtea de Apel i-a interzis lui Gigi Becali sa mai foloseasca numele Steaua Bucuresti, iar acesta a anuntat ca se va conforma. Se asteapta acum motivarea deciziei, care, in mod normal, ar trebui sa soseasca spre finalul lunii ianuarie, cand vor expira cele 30 de zile lucratoare de la pronuntarea sentintei.