Anunţ ŞOC despre RETROGRADARE făcut de şeful lui DINAMO. Veşti ÎNGRIJORĂTOARE pentru FANI

Dinamo a ratat calificarea în play-off, dar veştile rele nu se opresc aici. Şeful clubului a făcut un anunţ care i-a îngrijorat pe fani.

13 mart. 2018, 12:26
Anunţ ŞOC despre RETROGRADARE făcut de şeful lui DINAMO. Veşti ÎNGRIJORĂTOARE pentru FANI

Alexandru David, preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Dinamo, a declarat, marţi, că echipa antrenată de Florin Bratu poate avea sezonul viitor ca obiectiv salvarea de la retrogradare.

Cristi Borcea, momente ŞOCANTE în ÎNCHISOARE. „A mâncat nu ştiu câte kilograme de carne şi de sticksuri de nervi. E distrus!”

„Nu vor fi aduşi jucători liber de contract din străinătate de data aceasta, 90 la sută vor fi tineri. Lucrurile sunt foarte simple la Dinamo şi toată lumea trebuie să înţeleagă, clubul trebuie să se autosusţină financiar, adică să cheltuiască cât produce. Este singura soluţie pe care o are Dinamo în această vară, în condiţiile în care sigur va exista o rectificare bugetară în jos, pentru că dacă încasările vor fi mai mici din cauza contraperformanţei de anul acesta, şi cheltuielile vor fi mai mici.

Trebuie să fim sinceri cu noi şi să fie foarte clar că obiectivul este schimbat, numai discutăm despre o poziţionare în primele trei sau, mai ştiu eu, campionate, trofee, ci să ne setăm obiectivul în funcţie de lotul pe care îl vom avea, format din tineri. Chiar dacă acel obiectiv poate fi şi cel de a evita retrogradarea.

Dacă lucrurile nu se schimbă, nu apare vreun finanţator omnipotent care să cumpere clubul, care să facă o infuzie de capital majoră, putem avea şi acest obiectiv. Anul acesta am avut buget de şase milioane de euro şi nu am avut nicio garanţie pentru performanţă. Cu trei milioane buget, trebuie să ne revedem şi obiectivul de poerformanţă”, a declarat Alexandru David.

EURO 2020. Emoţii cu Stadionul „Dinamo”. Ce spune VICEPREMIERUL

Florin Bratu va putea transfera maximum trei jucători în vară, a afirmat Alexandru David: „Obiectivul este de a reuşi să construim o echipă cu jucători tineri, în jurul unor jucători cu experienţă care sunt în momentul de faţă la Dinamo şi care rămân şi din vară, pentru că au contracte pe mai mulţi ani. Dacă Florin Bratu va descoperi că mai are nevoie de unul, două sau maximum trei posturi, pe care să le acopere la vară, vom discuta atunci, dar maximum doi, trei jucători”.